Vi beklager, men Sigacik - Karlovassi servicen er ikke længere tilgængelig.
...

Færger til Sigacik - Karlovassi

Sigacik - Karlovassi servicen blev drevet af Turyol.

Sigacik - Karlovassi ruten eksiterer ikke længere, og der er i øjeblikket ingen direkte færgerute mellem Tyrkiet og Samos,Greece. Du kan tjekke vores sider for ruter, havne, destinationer eller færgeselskaber for at se, om der er et alternativ eller brug linkene på denne side for mere information.

Du kan også booke billetter til tusindvis af andre ruter fra vores billetsøgning.

Gennemsnitlige Sigacik Karlovassi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Karlovassi Guide

Turistbyen og havnen Karlovassi er en af de mest populære byer på den græske ø Samos, som ligger i det nordlige Ægæiske Hav. Øen har en rig historie og er et vigtigt handelspunkt for den ægæiske region.
Byen ligger på den nordlige del af øen og frem til det 20. århundrede, var den nok bedst kendt for sin tobak fremstilling og garveri. En populær attraktion i byen er Tannery Museum, som fortæller om øens lange historie i garveri, der går tilbage til oldtiden. Der er også nogle fine eksempler på neoklassiske palæer i byen, som ligger ved siden af resterne af store sten fabrikker.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til Piræus, Chios, Fournoi, Agios Kirikos, Evdilos, Syros og Kavala.