Shanghai Ferry
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Shanghai Ferry

Shanghai Ferry tilbyder en international færgerute mellem to af Østasiens kommercielle og kulturelle centre – Osaka i Japan og Shanghai i Kina, hele året rundt.

Shanghai Ferry leverer den lange, men sjove rejse mellem Japan og Kina om bord på Su Zhou Hao. Færgen, som blev bygget i 1992, er 155 meter lang og kan bære op til 272 passagerer.

Om bord på færgen, er der en lang række faciliteter, såsom en informationsskrank, en rummelig passager salon, en toldfri butik med et udvalg af souvenirs, restarautanter og offentlig bad med havudsigt.

Cafeteria restauranten er åben fra morgen til aften, mens den specielle restaurant kun er åben til middag fra kl. 17:30 til kl. 19:30. Denne restaurant bliver til en bar fra kl. 19:45 til kl. 22:30 og karaoke er til rådighed i denne periode. Begge restauranter serverer velsmagende japansk, kinesisk og vestlig mad, til rimelige priser.

Der er også et godt udvalg af akkommodation om bord, med noget der passer til alle budgetter, så man kan ankomme frisk og veludhvilet til sin destination.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Shanghai Ferry produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Shanghai Ferry sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking