Sete til Al Hoceima færge

Sete Al Hoceima færgeruten forbinder Frankrig med Marokko. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 46 timer 59 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Sete Al Hoceima færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sete - Al Hoceima færgeselskaber

  • Balearia
    • 1 Afgang Ugentlig 46 t 59 m
    • Få pris

Sete Guide

Sete, tidligere kendt som Cette indtil 1928, er en by i Hérault afdelingen i Languedoc-Roussillon regionen i det sydlige Frankrig. Byen er en kystby og havn, der ligger ved Middelhavets kyst og betragtes som Languedocs Venedig. Byen har to dele; den lave-by er placeringen af havnen og er på tværs af to kanaler og broer; og den høje-by, som ligger på Mont Saint Clair. Populære attraktioner med turister i den lave-by er de smukke huse langs havnen, kanalerne og fiskeri. Pointe Courte delen af byen er også en ”landsby” i en by. Der er cafeer, restauranter og barer.

Al Hoceima Guide

Al Hoceima er en by i Marokko, der ligger på kanten af Rif-bjergene, på kysten af Middelhavet. Byen betragtes ofte som en af de mest maleriske byer i landet med Rif-bjergene og havet i baggrunden. Byen kaldes også Biya af de lokale og blev koloniseret af Spanien i mere end tre årtier, da den blev kaldt Villa Sanjuro, og de spanske påvirkninger ses stadig tydeligt i byen på trods af de mange nye bygninger. Mange af byens indbyggere taler spansk som deres andet eller tredje sprog, men de fleste af indbyggerne er berbere fra Bucoya stammen, der taler tamazight som er en berbisk dialekt.

Fiskerbåde og færger bruger byens havn, og begge er vigtige for byens turisme. Turister kan leje lokale både til udflugter og fiskeri.