Sete
Al Hoceima
Færger til Marokko
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Sete til Al Hoceima færge

Sete Al Hoceima færgeruten forbinder Frankrig med Marokko. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 46 timer 59 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Sete Al Hoceima færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Marokko side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Sete til Al Hoceima?

  Færgeoverfarten fra Sete til Al Hoceima tager ca. 46h 59m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Sete og Al Hoceima?

  Der er 1 færgeoperatør for Sete til Al Hoceima, og dette er
  • Balearia
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Sete til Al Hoceima?

  Book færger fra Sete til Al Hoceima via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Al Hoceima?

  Ja, du kan rejse som fodpassager fra Sete til Al Hoceima med
  • Balearia
 • Kan du tage din bil med på færgen fra Sete til Al Hoceima?

  Ja, du kan rejse med et køretøj fra Sete til Al Hoceima med
  • Balearia
 • Kan man tage kæledyr med på færgen fra Sete til Al Hoceima?

  Nej, kæledyr er ikke tilladt om bord på færgerne.

Sete Guide

Sete, tidligere kendt som Cette indtil 1928, er en by i Hérault afdelingen i Languedoc-Roussillon regionen i det sydlige Frankrig. Byen er en kystby og havn, der ligger ved Middelhavets kyst og betragtes som Languedocs Venedig. Byen har to dele; den lave-by er placeringen af havnen og er på tværs af to kanaler og broer; og den høje-by, som ligger på Mont Saint Clair. Populære attraktioner med turister i den lave-by er de smukke huse langs havnen, kanalerne og fiskeri. Pointe Courte delen af byen er også en ”landsby” i en by. Der er cafeer, restauranter og barer.


Al Hoceima Guide

Al Hoceima er en by i Marokko, der ligger på kanten af Rif-bjergene, på kysten af Middelhavet. Byen betragtes ofte som en af de mest maleriske byer i landet med Rif-bjergene og havet i baggrunden. Byen kaldes også Biya af de lokale og blev koloniseret af Spanien i mere end tre årtier, da den blev kaldt Villa Sanjuro, og de spanske påvirkninger ses stadig tydeligt i byen på trods af de mange nye bygninger. Mange af byens indbyggere taler spansk som deres andet eller tredje sprog, men de fleste af indbyggerne er berbere fra Bucoya stammen, der taler tamazight som er en berbisk dialekt.

Fiskerbåde og færger bruger byens havn, og begge er vigtige for byens turisme. Turister kan leje lokale både til udflugter og fiskeri.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking