COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Seatours

Seatours er et af Islands førende færgeselskaber, og tilbyder ruter fra den idylliske kystby Stykkeisholmur på vestkysten, til Brjanslaekur i nordvest.

Selskabet begyndte som tur guide omkring Breidafjordur Bay i 1986, men udviklede sig hurtigt og indførte en bil færgeservice.

Færgen Baldur, et moderne passagerskib, kan bære køretøjer, inklusiv store biler, trailere og autocampere. Om sommeren, stopper færgen nogle gange ved Flatey Island, som er en charmernede ø fyldt med farverige huse fra det 19. århundrede, et hotel og fugleliv.

Gennem højsæsonen, øger Seatours deres personale til over 50 medlemmer, som er klar til at sikre, at man har den mest underholdende oplevelse muligt.

Med directferries.dk kan du finde Seatours sejlplaner, billetpriser og booke Seatours færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Seatours med alternative færgeselskaber.

Alle Seatours ruter

Seatours kundeanmeldelser

  • "Fin betjening"

    Meget positiv personale ved køb af billet og folk på færgen var venlige, meget fint i trak først pengene da vi havde sejlet Kun gode roser

    Læs mere Læs mindre