Seatours
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Seatours

Seatours er et af Islands førende færgeselskaber, og tilbyder ruter fra den idylliske kystby Stykkeisholmur på vestkysten, til Brjanslaekur i nordvest.

Selskabet begyndte som tur guide omkring Breidafjordur Bay i 1986, men udviklede sig hurtigt og indførte en bil færgeservice.

Færgen Baldur, et moderne passagerskib, kan bære køretøjer, inklusiv store biler, trailere og autocampere. Om sommeren, stopper færgen nogle gange ved Flatey Island, som er en charmernede ø fyldt med farverige huse fra det 19. århundrede, et hotel og fugleliv.

Gennem højsæsonen, øger Seatours deres personale til over 50 medlemmer, som er klar til at sikre, at man har den mest underholdende oplevelse muligt.

Med directferries.dk kan du finde Seatours sejlplaner, billetpriser og booke Seatours færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Seatours med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Seatours kundeanmeldelser

  • "Fin betjening"

    Meget positiv personale ved køb af billet og folk på færgen var venlige, meget fint i trak først pengene da vi havde sejlet Kun gode roser

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking