Sealink Rottnest
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Sealink Rottnest

Den australske vestkyst er ikke ligeså fremtrædende med hensyn til turisme som østkysten, men hvis man befinder sig i omegnen, vil man sandsynligvis støde på Sealink Rottnest.

Rederiet er blevet en af de mest respekterede og pålidelige selskaber i regionen, der leverer overfarter til og fra Perth, en af Australiens mest-besøgte byer, såvel som til Rottnest ø.

De hyppige overfarter bliver tilbudt mod meget overkommelige priser, og de har lokket mange passagerer der bor på den australske vestkyst. Med det behagelige indre-design af deres skibe og det venlige, muntre personale, vil du mange gange ville gentage din rejse med Sealink Rottnest. Om bord finder du en bar, der serverer forfriskninger og snacks, både søde og pikante, så du undervejs kan føle dig ernæret.

Passagerer der rejser med handicap bliver givet prioritet, og skibene har en praktisk kørestolsadgang. De flittige medarbejdere vil også yde assistance til enhver passager der har brug for hjælp med deres bagage, for at sikre en hurtig og effektiv overfart.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Sealink Rottnest produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Sealink Rottnest sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking