Sealink Northern Territory
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Sealink Northern Territory

SeaLink Northern Territory leverer den hurtigste metode til rejser mellem Darwin, Mandorah og Tiwi-øerne.

Med omkring 14 daglige retur servicer til Mandorah, samt 3 ugentlige afgange til Tiwi-øerne, kan du sejle med SeaLink fra terminal til terminal om bord på deres hurtigfærger.

SeaLink Northern Territory flåden omfatter Tiwi Mantawi, som kan bære op til 195 passagerer, samt den mindre James Grant, som kan bære op til 110 passagerer. Om bord på Tiwi Mantawi finder man en cafe, et udvalg af siddepladser og et soldæk. Den mindre færge James Grant har siddepladser og soldæk. Snack og kolde drinks kan købes under hele overfarten.

SeaLink Northern Territory er specialister når det kommer til Tiwi-øerne og kan tilbyde et væld af informtation om destinationen hvis anmodet.

Med directferries.dk kan du finde Sealink Northern Territory sejlplaner, billetpriser og booke Sealink Northern Territory færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Sealink Northern Territory med alternative færgeselskaber.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking