Sealink Kangaroo Island
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Sealink Kangaroo Island

Sealink forbinder det sydlige Australien og Kangaroo Island med deres passagerfærger, der sejler dagligt (bortset fra første juledag) mellem Cape Jervis, syd for Adelaide og Penneshaw på den østlige side af Kangaroo Island.

Sealink sejler tværs over Backstairs Passage på bare 45 minutter, og har op til 12 daglige afgange hver vej. Ombord kan man snuppe en varm drink eller snack fra cafeen, nyde den smukke udsigt over havet eller benytte det gratis trådløse internet.

Kangaroo Island er en af Australiens ”must see” og landets tredjestørste ø. Tag færgen og udforsk øen i dit eget tempo i dit eget køretøj, eller alternativt kan Sealink guider informere om de mange ture de organiserer.

Sealink blev grundlagt i 1989, da det købte færgedrift af Philianderer Ferries, som havde knyttet det australske fastland med Kangaroo Island siden 70erne. Sealink forvandlede overfarten til en hurtigere, mere behagelig og mere pålidelig rejse.

Se Sealink Kangaroo Island sejlplaner, priser og book Sealink Kangaroo Island færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Sealink Kangaroo Island med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Sealink Kangaroo Island kundeanmeldelser

  • "Fejl i booking"

    Directferries havde booket en forkert afgang til vores retur fra Kangarooisland. (1 måned) Heldigvis hjalp det lokale færgeselskab med at skaffe en anden plads, så ventetiden kun blev en time.

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking