Sea's Young
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Sea's Young

Sea’s Young er et kinesisk færgeselskab som er baseret i Pearl River Delta i sydøst Kina, og forbinder havnen i Humen i Dongguan provinsen med Hong Kong Airport.

Sea’s Young er ejet af regeringen og blev grundlagt i 1984, og kan derfor prale af års erfaring indenfor passagerfærge servicen. Personalet består af professionelle og dedikeret medlemmer, der konstant er på udkig efter måder at innovere selskabet på.

Sea’s Young begyndte i 2003 samarbejdet med Hong Kong Airport, hvilket gør det endnu nemmere for internationale besøgende, som flyver fra mere end 150 forskellige lande, at rejse gennem Pearl River Estuary.

Den populære rute tager kun 60 minutter, og er drevet af to passagerfærger. Skibet Taijian er designet i Australien og tilbyder et udvalg af akkommodation, fra standard kabiner til VIP kabiner, som inkluderer gratis måltider. Dongtai’an er et andet luksus passagerskib, som blev bygget i Singapore, som har standard og første klasse kabiner.

Med directferries.dk kan du sammenligne Sea's Young sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking