COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sea's Young

Sea’s Young er et kinesisk færgeselskab som er baseret i Pearl River Delta i sydøst Kina, og forbinder havnen i Humen i Dongguan provinsen med Hong Kong Airport.

Sea’s Young er ejet af regeringen og blev grundlagt i 1984, og kan derfor prale af års erfaring indenfor passagerfærge servicen. Personalet består af professionelle og dedikeret medlemmer, der konstant er på udkig efter måder at innovere selskabet på.

Sea’s Young begyndte i 2003 samarbejdet med Hong Kong Airport, hvilket gør det endnu nemmere for internationale besøgende, som flyver fra mere end 150 forskellige lande, at rejse gennem Pearl River Estuary.

Den populære rute tager kun 60 minutter, og er drevet af to passagerfærger. Skibet Taijian er designet i Australien og tilbyder et udvalg af akkommodation, fra standard kabiner til VIP kabiner, som inkluderer gratis måltider. Dongtai’an er et andet luksus passagerskib, som blev bygget i Singapore, som har standard og første klasse kabiner.

Med directferries.dk kan du sammenligne Sea's Young sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Alle Sea's Young ruter