Sea Las Perlas
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Sea Las Perlas

Sea Las Perlas navigere bugten Panama i Mellemamerika med forbindelser mellem havnene San Miguel, Contadora og Viveros i Pearl Islands og hovedstaden, Panama City.

Sea Las Perlas er baseret i Amador området i Panama City og opererer en stor katamaran på overfarterne, som normalt tager fra 90 minutter til to timer fra hovedstaden.

Færgen er desginet med et stort udendørs område med lange bænke, som maksimere plads og komfort, især for passagerer med børn. Der er gode toiletforhold og man kan nyde diverse forfriskninger som vand, sodavand og snacks om bord.

Pearl Islands tilbyder sol året rundt, og har nogle af jordens fineste strækninger af sand. Selvom de er populære blandt turister, er man sikker på at finde total ro her på grund af de mange afsondret bugter og private strande.

Med directferries.dk kan du sammenligne Sea Las Perlas sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking