Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sea Las Perlas

Sea Las Perlas navigere bugten Panama i Mellemamerika med forbindelser mellem havnene San Miguel, Contadora og Viveros i Pearl Islands og hovedstaden, Panama City.

Sea Las Perlas er baseret i Amador området i Panama City og opererer en stor katamaran på overfarterne, som normalt tager fra 90 minutter til to timer fra hovedstaden.

Færgen er desginet med et stort udendørs område med lange bænke, som maksimere plads og komfort, især for passagerer med børn. Der er gode toiletforhold og man kan nyde diverse forfriskninger som vand, sodavand og snacks om bord.

Pearl Islands tilbyder sol året rundt, og har nogle af jordens fineste strækninger af sand. Selvom de er populære blandt turister, er man sikker på at finde total ro her på grund af de mange afsondret bugter og private strande.

Med directferries.dk kan du sammenligne Sea Las Perlas sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Sea Las Perlas ruter og havne

Tryk her for kort

Alle Sea Las Perlas ruter