Savona
Barcelona
Færger til Spanien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Savona til Barcelona færge

Savona Barcelona færgeruten forbinder Italien med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 17 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Savona Barcelona færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Spanien side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Savona til Barcelona?

Færgeoverfarten fra Savona til Barcelona tager ca. 17h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Savona og Barcelona?

Der er 1 færgeoperatør for Savona til Barcelona, og dette er
  • Grimaldi Lines

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Savona til Barcelona?

Book færger fra Savona til Barcelona via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Savona Barcelona færge anmeldelser

  • "Behagelig oplevelse"

    Jeg rejste for første gang på Grimaldi Lines, m/n Florencia, i august 2012, fra Brindisi til Igoumenitsa. På udrejsen rejste jeg på dagsoverfarten, jeg bookede en dæk plads og sad komfortabelt ved et bord i baren på dæk 6. På trods af at skibet havde fuldt belastning var både ind- og udskibningen hurtig, punktlig afgang og ankomsten var endda før det planlagte tidspunkt. Returrejsen var en natoverfart og vi havde en indvendig kabine. For at være ærlig så var kabinen lidt støjende, men stor nok til to personer. Sengene var behagelige, sengetøjet rent og også badeværelset. Alt i alt, med det beløb vi havde betalt i højsæsonen med specielt tilbud (€378 for to personer + bil), var der intet at klage over, det er faktisk det første færgeselskab som jeg ville tjekke priser for når jeg skal rejse igen.

    'Florencia' travelled on Florencia

    Læs mere Læs mindre

Savona Guide

Den italienske by Savona ligger i den nordlige italienske region Ligurien, i Riviera de Pontene ved Middelhavskysten. Byens industrielle fortid er domineret af dens jernindustri, og byen havde engang mange jernværker og støberier, skibsbygning og ingeniør butikker.

Der er mange ting at se i byen og dens middelalderlige centrum er et besøg værd. Baroque Cathedral di Signora Assunta har formået at overleve ødelæggelsen af genovesiske kræfter i det 16. århundrede. Fæstningen bevogter et par skulptur museer og Civico Museo Storico Archeologico, som udstiller arkæologiske fund.

Corsica Ferries tilbyder en ugentlig færgeforbindelse fra byens havn til Bastia og Ile Rousse. Sejltiden er ca. 3 timer for alle destinationer.


Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellem mundene af flodene Llobretgar og Besos, og grænser vest af ved Serra Collserola bjergkæden.

Byen er hovedstaden af den autonome region Catalonien og den næststørste by i Spanien, efter Madrid. Byens oprindelse går tilbage til, da den blev grundlagt som en romersk by. I middelalderen blev den hovedstaden for Barcelona regionen. I dag er byen en meget populær turist destination og et kulturelt center, og er især kendt for de arkitektoniske værker af Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blevet erklæret verdensarv områder af Unesco.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Nationalmuseet for Cataloniens kunst, der indeholder en samling af romansk kunst, mens Barcelonas Museum for moderne kunst har en samling af catalansk og spansk kunst. I byen finder man også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tàpies, som har værker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byens havn, som ligger tæt på byen, er der færgeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tanger Med).


Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking