COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Savona - Barcelona er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Spanien side

Om bord på færgerne

Savona - Barcelona færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 17 hr
  • Get price

Savona Barcelona færge anmeldelser

 • "Savona til Barcelona"

  Alle faciliteter og overfarten var fint – men jeg ville tænke mig ordentlig om inden jeg tog en anden tur, da færge dækket for min autocamper (dyr og meget ny) var åbent og på et tidspunkt var havet virkelig uroligt og hele autocamperen blev dækket af havvand – IKKE GODT!!!!

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Ny service....."

  Dette er en helt ny service – er vi anledt til at tro! Det virkede lidt kaotisk i Savona på kajen, men ingen tvivl om at det vil blive bedre, og de lokale havnemyndigheder vil lære at håndtere trafikken mere effektivt. Ingen klager.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Færgeanmeldelse"

  Sejladsen og akkommodationen var fremragende. Problemet var at komme til færgen i Savona på fods, da vi ikke blev henvist til nogen service til at tage os ind i havnen, og måtte ikke gå. I Barcelona tog en bus os til havnens udgang og efterlod os. Der var ingen taxier eller anvisninger til metro. Ellers var turen fremragende.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Savona til Barcelona færge

Savona Barcelona færgeruten forbinder Italien med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 17 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Savona Barcelona færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Savona Guide

Den italienske by Savona ligger i den nordlige italienske region Ligurien, i Riviera de Pontene ved Middelhavskysten. Byens industrielle fortid er domineret af dens jernindustri, og byen havde engang mange jernværker og støberier, skibsbygning og ingeniør butikker.

Der er mange ting at se i byen og dens middelalderlige centrum er et besøg værd. Baroque Cathedral di Signora Assunta har formået at overleve ødelæggelsen af genovesiske kræfter i det 16. århundrede. Fæstningen bevogter et par skulptur museer og Civico Museo Storico Archeologico, som udstiller arkæologiske fund.

Corsica Ferries tilbyder en ugentlig færgeforbindelse fra byens havn til Bastia og Ile Rousse. Sejltiden er ca. 3 timer for alle destinationer.


Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellem mundene af flodene Llobretgar og Besos, og grænser vest af ved Serra Collserola bjergkæden.

Byen er hovedstaden af den autonome region Catalonien og den næststørste by i Spanien, efter Madrid. Byens oprindelse går tilbage til, da den blev grundlagt som en romersk by. I middelalderen blev den hovedstaden for Barcelona regionen. I dag er byen en meget populær turist destination og et kulturelt center, og er især kendt for de arkitektoniske værker af Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blevet erklæret verdensarv områder af Unesco.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Nationalmuseet for Cataloniens kunst, der indeholder en samling af romansk kunst, mens Barcelonas Museum for moderne kunst har en samling af catalansk og spansk kunst. I byen finder man også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tàpies, som har værker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byens havn, som ligger tæt på byen, er der færgeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tanger Med).