COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Saranda - Brindisi er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Albanien til Italien side

Saranda - Brindisi færgeselskaber

    • 2 Afgange Ugentlig 8 t 30 m
    • Få pris

Saranda til Brindisi færge

Saranda Brindisi færgeruten forbinder Albanien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Red Star Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Saranda Brindisi færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Brindisi Guide

Den italienske havn og by Brindisi ligger i Puglia-regionen ved Adriaterhavskysten. Byen har, ligesom mange andre byer på Adriaterhavskysten, en historie, der har stærke forbindelser til de lande, der ligger på tværs af Adriaterhavet mod øst. Byens store naturlige havn er en af Italiens vigtigste havne og er i dag afgangshavnen for færgeoverfarter til Balkan og Grækenland, men i romerske og græske tider og i middelalderen, havde havnen mange andre formål.

Populære attraktioner i byen inkluderer Castello Svevo, som blev bygget af kejser Frederik II og har en trapez plan med store firkantede tårne. I byen ligger også det aragonesiske slot, som blev bygget af kong Ferdinand I af Napoli, og er beliggende på S. Andrea øen, som vender ud mod byens havn.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos og Patras.