Sapri til Salina færge

Sapri Salina færgeruten forbinder Italien med Æoliske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Alicost. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Sapri Salina færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sapri - Salina færgeselskaber

  • Alicost
    • 4 Afgange Ugentlig 3 t 20 m
    • Få pris

Salina Guide

Den italienske ø Salina er en af de Æoliske Øer og er en destination for naturelskere, der forelsker sig i øens smukke landskab, der består af vulkanske klipper og skråninger med oliventræer og kapers. Øen er mindre fyldt end Lipari og er den grønneste og mest frugtbare i øgruppen og er kendt for sine charmerende landsbyer. Rinella har en dejlig havn, som er det perfekte sted at se de smukke solnedgange. På den østlige del af øen ligger landsbyen Pollara, hvor man kan tage en trappe ned til havet, hvor man finder den berømte kystlinje, hvor filmen II Postino blev indspillet. Dette er Salinas smukkeste strand, med lavvandede, varmt, klart vand.

Øen kan nås med flyvebåd og SNAV færgen fra Messina på øen Sicilien.