COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Sao Miguel

Sao Miguel er den største og mest befolkede ø i de nordlige Azorerne, som ligger i hjertet af Nordatlanten.

Med et landskab domineret af bølgende bakker og frodige skovområder, er Sao Miguel kendt som ”den grønne ø” lokalt. Det er nok også den mest maleriske ø i Azorerne, og kan prale af en lang række storslåede kratersøer.

Den har også en af de ældste og største parker i skærgården, Terra Nostra, som går tilbage til det 18. århundrede og består af smukke søer, farvestrålende blomster og gamle træer.

I modsætning til mange af øerne i Azorerne, er Sao Migules kystlinje velsignet med dejlige sandstrande, som er velegnet til både en forfriskende dukkert og en eftermiddag med solbadning.

Sao Miguel og har også flot arkitektur. Tag en gåtur gennem hovedstaden, Ponta Delgade, for at beundre de barokke bygninger, især Portas da Cidade (City Gates), der omfatter tre store buer bygget i 1700-tallet.

Liggende over den vestlige kyststrækning af Lake Furnas, er det slående Nosa Senhora das Vitorias Kapel, som er en gotisk stil kirke bygget i slutningen af det 19. århundrede, og den eneste af sin slags på Azorerne. Nogle af de bedste naturlige kilder på øen ligger også i nærheden af søen.

En af de mest fremtrædende europæiske traditioner er det spektakulære Holy Ghost Festival, som afholdes hver søndag fra april til juni.

Man kan sejle til Ponta Delgada på Sao Miguels sydkyst fra Azorerne fra Faial, Flores, Terceira, Pico, Sao Jorge, Graciosa og Santa Maria. Disse ruer drives af Atlanticoline, med et par afgange hver uge.

Populære Færgeselskaber

    • 1 Afgang Ugentlig 2 t
    • Få pris

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Sao Miguel