COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

SamsøFærgen

SamsøFærgen er det nye navn for Samsøtrafikken. SamsøFærgen leverer daglige overfarter mellem Samsø (Ballen), Sjælland (Kalundborg).

Samsø er kendt som verdens første 100% vedvarende energi drevet ø, og er kun en times overfart fra Sjælland. Samsøfærgen tilbyder adskillige krydsninger hver dag, og det er derfor en nem og praktisk måde at rejse imellem øerne, med nogle af de hurtigste overfarter til rådighed.

Flåden består af to skibe, der hedder Kanhave og Kyholm. Den første kan bære op til 600 passagerer og den anden 390 om vinteren og 550 om sommeren, for at have plads til tilstrømningen af solsøgere, der ønsker at rejse til Samsøs skønne kyster. Om bord kan du finde et fortræffeligt udvalg af indretninger, såsom en cafe, legeområde, og underholdnings lounges.

Besøg den smukke ø Samsø med SamsøFærgen og nyd naturen, strandene og havet.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne SamsøFærgen produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign SamsøFærgen sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

SamsøFærgen kundeanmeldelser

  • "For dyrt"

    Køb aldrig billet hos direct feriens, . Vi betalte det dobbelte for færgebillet til Samsø, af hvad vores venner gjorde. Begge par er pensionister, Vi er meget utilfredse, da vi har betalt over 800kr, for en billet , man kan købe til 400kr.

    Læs mere Læs mindre