COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sami - Brindisi er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sami til Brindisi færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kefalonia til Italien side

Sami - Brindisi færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 16 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 18 hr
    • Get price

Sami til Brindisi færge

Sami Brindisi færgeruten forbinder Kefalonia med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Red Star Ferries sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 16 timer mens European Ferries servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 18 timer.

Der er 2 overfarter Uge på Sami Brindisi ruten mellem Kefalonia og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Sami Guide

Den græske by Sami ligger på den nordøstlige kyst af øen Kefallonia. Det er en travl arbejdende havn, der er placeret ca. 20 km fra Argostoli, øens hovedstad. Den maleriske by ligger på en bred bugt med en lang træ foret havnefront og har en dejlig udsigt over til naboøen Ithaca. Der er en række barer, restauranter og tavernaer langs havnefroten, hvor dagens fangst ofte kan ses på menuen. Byens nærmeste strand, Antisamos strand, er en kort gåtur fra byen.

Øen har to færgehavne, samt en anløbsbro for krydstogtskibe.


Brindisi Guide

Den italienske havn og by Brindisi ligger i Puglia-regionen ved Adriaterhavskysten. Byen har, ligesom mange andre byer på Adriaterhavskysten, en historie, der har stærke forbindelser til de lande, der ligger på tværs af Adriaterhavet mod øst. Byens store naturlige havn er en af Italiens vigtigste havne og er i dag afgangshavnen for færgeoverfarter til Balkan og Grækenland, men i romerske og græske tider og i middelalderen, havde havnen mange andre formål.

Populære attraktioner i byen inkluderer Castello Svevo, som blev bygget af kejser Frederik II og har en trapez plan med store firkantede tårne. I byen ligger også det aragonesiske slot, som blev bygget af kong Ferdinand I af Napoli, og er beliggende på S. Andrea øen, som vender ud mod byens havn.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos og Patras.