Sami til Brindisi færge

Sami Brindisi færgeruten forbinder Kefalonia med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Red Star Ferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 14 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Sami Brindisi færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sami - Brindisi færgeselskaber

  • Red Star Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 14 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Sami Brindisi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Sami Brindisi ruten er for en bil og 2 passagerer.

Sami Guide

Den græske by Sami ligger på den nordøstlige kyst af øen Kefallonia. Det er en travl arbejdende havn, der er placeret ca. 20 km fra Argostoli, øens hovedstad. Den maleriske by ligger på en bred bugt med en lang træ foret havnefront og har en dejlig udsigt over til naboøen Ithaca. Der er en række barer, restauranter og tavernaer langs havnefroten, hvor dagens fangst ofte kan ses på menuen. Byens nærmeste strand, Antisamos strand, er en kort gåtur fra byen.

Øen har to færgehavne, samt en anløbsbro for krydstogtskibe.

Brindisi Guide

Den italienske havn og by Brindisi ligger i Puglia-regionen ved Adriaterhavskysten. Byen har, ligesom mange andre byer på Adriaterhavskysten, en historie, der har stærke forbindelser til de lande, der ligger på tværs af Adriaterhavet mod øst. Byens store naturlige havn er en af Italiens vigtigste havne og er i dag afgangshavnen for færgeoverfarter til Balkan og Grækenland, men i romerske og græske tider og i middelalderen, havde havnen mange andre formål.

Populære attraktioner i byen inkluderer Castello Svevo, som blev bygget af kejser Frederik II og har en trapez plan med store firkantede tårne. I byen ligger også det aragonesiske slot, som blev bygget af kong Ferdinand I af Napoli, og er beliggende på S. Andrea øen, som vender ud mod byens havn.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos og Patras.