Said Bonaza Express
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Said Bonaza Express

Said Bonaza Express opererer færgetjenester fra østkysten af det malaysiske fastland til nærliggende ø-destinationer. Alle ruter løber mellem Kuala Besut Jetty til en øgruppe, kendt som Perhentian Islands, med seks havne at vælge imellem. Disse er Arwana Eco Resort, Coral Bay, Fisherman Village, Long Beach, Marine Park og Perhentian Island Resort.

Der er en regelmæssig service hele dagen, med timebaserede afgange fra Kuala Besut Jetty mellem kl. 8.00 og 16.00. Fra øerne går færger på tre forskellige tidspunkter, kl. 8.00, 12.00 og 16.00. Alle rejser skal bestilles som en del af en returbillet. Når du er om bord, er du fri til at vælge et sæde efter eget valg. Dette giver dig mulighed for at nyde din tur, mens du tager den fantastiske havudsigt og ø-udsigter, som Malaysia har at byde på, alt fra et sæde efter eget valg.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Said Bonaza Express produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Said Bonaza Express sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Said Bonaza Express routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking