Rottnest Fast Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Rottnest Fast Ferries

Rottnest Fast Ferries leverer en færgeservice til Rottnest Island fra Hillarys Boat Harbour, i Perth, vest Australien. Rottnest er en fantastisk destination og muligvis den smukkeste ø i vest Australien.

Rottnest Fast Ferries bruger færgen MV Seaflyte, som er 35 meter lang og kan bære op til 300 passagerer. Der er siddepladser båden indenfor og udenfor, samt en bar, der serverer drinks og snacks.

Færgen afgår fra Hillarys Boat Harbour til den østlige side af Rottnest op til fire gange dagligt i hver retning, med færre afgange uden for sæsonen.

Hillarys Boat Harbour er omkring 20 minutters kørsel nord for Perth CBD, og ligger i enden av Hepburn Avenue, og der er gratis parkering tilgængelig på den sydlige side af havnen. Hvis du ikke har en bil, så tag bus nummer 456 fra Greenwood Station. Hvis du rejser med offentlig transport, så tillad dig selv masser af tid til at komme til havnen. Der er også en gratis bus overførelse mellem hotel og færgeterminal, til rådighed på anmodning.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Rottnest Fast Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking