Rottnest Express
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Rottnest Express

Rottnest Express er et færgeselskab, som har færgeservicer fra Fremantle og Perth til den populære ø Rotternest Island i vest Australien.

Rottnest Express, som startede for næsten 60 år siden, har en flåde bestående af tre moderne passagerfærger - StarFlyte, Eagle Express og Sea Eagle. Færgeruterne er kendt for at være en af de hårdeste på den sydlige halvkugle, men skibene er specielt designet til at imødekomme disse forhold, og i dag er Rottnest Express kendt for sine glatte, hurtige og sikre færgeoverfarter.

Selskabet sejler adskillige gange dagligt fra havnene B-Shed Fremantle, Northport Fremantle og Barrack St. Perth til Rottnest Island, så vel som mellem havnene på fastlandet. Færgeoverfarterne tager fra 45 minutter til 2 timer og 15 minutter. Faciliteter om bord er begrænset, men der er tv og en fantastisk havudsigt til at holde dig beskæftiget under rejsen.

Selskabet tilbyder også forskellige ture, såsom snorkling og hvalsafari, og disse kan bookes i havnen. Oplev Rottnest Island, hvor et væld af naturliv og unikke oplevelser venter.

Med directferries.dk kan du finde Rottnest Express sejlplaner, billetpriser og booke Rottnest Express færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Rottnest Express med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking