Rønne
Swinoujscie
Færger til Polen
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Rønne til Swinoujscie færge

Rønne Swinoujscie færgeruten forbinder Bornholm med Polen. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Polferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Rønne Swinoujscie færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Bornholm til Polen side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Rønne til Swinoujscie?

Færgeoverfarten fra Rønne til Swinoujscie tager ca. 6h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Rønne og Swinoujscie?

Der er 1 færgeoperatør for Rønne til Swinoujscie, og dette er
  • Polferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Rønne til Swinoujscie?

Book færger fra Rønne til Swinoujscie via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Rønne Guide

Den danske by Rønne ligger på Bornholm. Den lille ø har omkring 11.500 indbyggere og en naturhavn. På grund af dens havn, og som et resultat af sin placering ved Østersøen, har byens historie været påvirket af både tyskere og svenskere, siden byen blev grundlagt som en sild fiskerihavn. I dag er det en populær destination for besøgende fra Danmark, Tyskland, Polen og Sverige. Her kan man vandre rundt i byens brostensbelagte gader, besøge museer og nyde de pragtfulde bindingsværkshuse.

Der er to gader i byen, som er af særlig betydning; Laksegade og Storegade, som begge har mange historiske huse, som engang var hjemsted for byens adelsmænd og købmænd. Af interesse findes der også forsvarsmuseumet, Bornholms museum, Bornholms kunstmuseum, og Sankt Nikolai Kirke.

Færger forbinder Rønne til resten af Ystad, Sassnitz og Swinoujscie. Hurtigfærgererne til Ystad forbinder med et tog til København.


Swinoujscie Guide

Byen Swinoujscie ligger i den nordvestlige del af Polen, ved mundingen af floden Swina, på bredden af Østersøen. Byens område består af 44 øer, men kun tre af dem er beboede. Disse er Wolin, som er den største ø i Polen, Uznam og Karsibor, og omkring 80% af byens indbyggere bor på den polske del af Uznam øen.

Byen er omkranset af Szczecin-bugten, Østersøen og den tyske grænse. Swinoujscie er den tætteste polske by til Danmark, som ligger omkring 150 km væk. Sverige er omkring 175 km væk og Berlin kun 160 km væk.

Byens symbol, den historiske fyrtårn, ligger på Wolin øen og er 68 meter høj. Fyrtårnet blev restaureret i 2000, og har siden da været åbent for offentligheden. Her kan besøgende nyde den dejlig udsigt over byen og det omkringliggende område.

Swinoujscie er den største og mest moderne færgeterminal i Polen, med regelmæssige færgeforbindelser til Danmark og Sverige.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking