COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rønne - Swinoujscie er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Bornholm til Polen side

Rønne - Swinoujscie færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 6 hr
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 6 hr 30 min
  • Get price

Rønne Swinoujscie færge anmeldelser

 • "God tur til rimelig pris"

  Vi havde købt kahyt for at sove før en meget lang køretur. Det var en god fredelig kahyt til to forrest på skibet og til ca. 450 kr for os begge så yderst rimelig pris. Der var vindue til en fantastisk udsigt med fuldmåne og stjernehimmel.

  'Nils Dacke' travelled on Nils Dacke

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejligt skib"

  Alt forløb planmæssigt. flink besætning og god morgenmad

  'Nils Dacke' travelled on Nils Dacke

  Læs mere Læs mindre

Rønne til Swinoujscie færge

Rønne Swinoujscie færgeruten forbinder Bornholm med Polen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Polferries sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer mens TT Line servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 timer 30 minutter.

Der er 2 overfarter Uge på Rønne Swinoujscie ruten mellem Bornholm og Polen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rønne Guide

Den danske by Rønne ligger på Bornholm. Den lille ø har omkring 11.500 indbyggere og en naturhavn. På grund af dens havn, og som et resultat af sin placering ved Østersøen, har byens historie været påvirket af både tyskere og svenskere, siden byen blev grundlagt som en sild fiskerihavn. I dag er det en populær destination for besøgende fra Danmark, Tyskland, Polen og Sverige. Her kan man vandre rundt i byens brostensbelagte gader, besøge museer og nyde de pragtfulde bindingsværkshuse.

Der er to gader i byen, som er af særlig betydning; Laksegade og Storegade, som begge har mange historiske huse, som engang var hjemsted for byens adelsmænd og købmænd. Af interesse findes der også forsvarsmuseumet, Bornholms museum, Bornholms kunstmuseum, og Sankt Nikolai Kirke.

Færger forbinder Rønne til resten af Ystad, Sassnitz og Swinoujscie. Hurtigfærgererne til Ystad forbinder med et tog til København.


Swinoujscie Guide

Byen Swinoujscie ligger i den nordvestlige del af Polen, ved mundingen af floden Swina, på bredden af Østersøen. Byens område består af 44 øer, men kun tre af dem er beboede. Disse er Wolin, som er den største ø i Polen, Uznam og Karsibor, og omkring 80% af byens indbyggere bor på den polske del af Uznam øen.

Byen er omkranset af Szczecin-bugten, Østersøen og den tyske grænse. Swinoujscie er den tætteste polske by til Danmark, som ligger omkring 150 km væk. Sverige er omkring 175 km væk og Berlin kun 160 km væk.

Byens symbol, den historiske fyrtårn, ligger på Wolin øen og er 68 meter høj. Fyrtårnet blev restaureret i 2000, og har siden da været åbent for offentligheden. Her kan besøgende nyde den dejlig udsigt over byen og det omkringliggende område.

Swinoujscie er den største og mest moderne færgeterminal i Polen, med regelmæssige færgeforbindelser til Danmark og Sverige.