Rønne til Swinoujscie færge

Rønne Swinoujscie færgeruten forbinder Bornholm med Polen. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Polferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Rønne Swinoujscie færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rønne - Swinoujscie færgeselskaber

  • Polferries
    • 1 Afgang Ugentlig 6 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Rønne Swinoujscie Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rønne Swinoujscie ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rønne Guide

Den danske by Rønne ligger på Bornholm. Den lille ø har omkring 11.500 indbyggere og en naturhavn. På grund af dens havn, og som et resultat af sin placering ved Østersøen, har byens historie været påvirket af både tyskere og svenskere, siden byen blev grundlagt som en sild fiskerihavn. I dag er det en populær destination for besøgende fra Danmark, Tyskland, Polen og Sverige. Her kan man vandre rundt i byens brostensbelagte gader, besøge museer og nyde de pragtfulde bindingsværkshuse.

Der er to gader i byen, som er af særlig betydning; Laksegade og Storegade, som begge har mange historiske huse, som engang var hjemsted for byens adelsmænd og købmænd. Af interesse findes der også forsvarsmuseumet, Bornholms museum, Bornholms kunstmuseum, og Sankt Nikolai Kirke.

Færger forbinder Rønne til resten af Ystad, Sassnitz og Swinoujscie. Hurtigfærgererne til Ystad forbinder med et tog til København.

Swinoujscie Guide

Byen Swinoujscie ligger i den nordvestlige del af Polen, ved mundingen af floden Swina, på bredden af Østersøen. Byens område består af 44 øer, men kun tre af dem er beboede. Disse er Wolin, som er den største ø i Polen, Uznam og Karsibor, og omkring 80% af byens indbyggere bor på den polske del af Uznam øen.

Byen er omkranset af Szczecin-bugten, Østersøen og den tyske grænse. Swinoujscie er den tætteste polske by til Danmark, som ligger omkring 150 km væk. Sverige er omkring 175 km væk og Berlin kun 160 km væk.

Byens symbol, den historiske fyrtårn, ligger på Wolin øen og er 68 meter høj. Fyrtårnet blev restaureret i 2000, og har siden da været åbent for offentligheden. Her kan besøgende nyde den dejlig udsigt over byen og det omkringliggende område.

Swinoujscie er den største og mest moderne færgeterminal i Polen, med regelmæssige færgeforbindelser til Danmark og Sverige.