Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Puerto Rico

Puerto Rico ligger i det nordøstlige hjørne af Caribien mellem Den Dominikanske Republik og Jomfruøerne.

Som forventet, kan Puerto Rico prale af nogle smukke strande. Playa Flamenco på øen Culebra betragtes som en fineste strand i Caribien, med hvidt sand og ikoniske rustende rester fra en tank i den vestlige ende.

Under det krystalklare hav, vil man se farvestrålende koralrev og mange tropiske fisk, så det er et paradis for snorklere og dykkere. Surfere bør tage over til Rincon på hovedøens nordvestlige hjørne, da man her finder de perfekte bølger.

Pureto Rico har også en rig historie. Landet blev oprindeligt beboet af det oprindelige Taino folk, men blev senere hævdet af Columbus i det 15. århundrede. Det udholdte derefter flere invasioner fra de franske, britiske og hollandske, hvilket har resulteret i en europæisk-inspirerede kulturelt og fysisk landskab i dag.

Bevis om landets fortid kan ses i hovedstaden, San Juan. Det storslåede El Morro er et gammelt spansk fort, som går tilbage til 1539.

San Juans gamle by er et arkitektonisk mesterværk i sig selv, med rækker af farverige koloniale huse og utallige smalle gader.

Plantain er en af de mest fremtrædende ingredienser i Puerto Ricøs køkken og en ef de mest populære retter er en slags paella med svinekød og ris og flæskesværd.

Der er et par færgeruter fra nabolandet Den Dominikanske Republik. Der er et par afgange hver uge fra Santo Domingo til San Juan i nordøst og lidt mindre hyppige overfarter til Mayaquez på vestkysten.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Ferries Del Caribe
    • Få pris

Ruter og havne i Puerto Rico