Vi beklager, men Pescara - Hvar Island servicen er ikke længere tilgængelig.
...

Færger til Pescara - Hvar Island

Pescara - Hvar Island servicen blev drevet af SNAV.

Pescara - Hvar Island ruten eksiterer ikke længere, og der er i øjeblikket ingen direkte færgerute mellem Italien og Hvar Island,Croatia. Du kan tjekke vores sider for ruter, havne, destinationer eller færgeselskaber for at se, om der er et alternativ eller brug linkene på denne side for mere information.

Du kan også booke billetter til tusindvis af andre ruter fra vores billetsøgning.

Pescara Guide

Den italienske by Pescara er hovedstaden i provinsen Pescara i Abruzzo regionen, og ligger ved Adriaterhavets kyst ved mundingen af Aterno River. Den bedste måde at udforske byen på er på fods. Start med at gå på Corso Umberto I; der ender på Piazza Rinascita, bedst kendt som Piazza Salotto. Derefter via Piazza Primo Maggio mod kysten. Undervejs vil man se regeringsbygninger og rådhuset i Piazza Italia. Centeret for byens natteliv ligger på Corso Monthone, som er hovedgaden i den gamle del af byen. I hjertet af byen ligger også Vittoria Colonna Museum.

Beliggende langs kysten fra Pescara er byer og landsbyer, der gør hele regionen til en skjult perle for mange. Francavilla al Mare, Ortona, St. Vito Chietino og Vasto har en charme, der typisk er forbundet med kystnære byer. Disse byer har masser af byde på; fra små restauranter, der serverer friskfanget fisk til en betagende udsigt over Adriaterhavet.

Der er færgeforbindelser fra Pescara til Split og Stari Grad i Kroatien.