Patras til Brindisi færge

Patras Brindisi færgeruten forbinder Grækenland med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 17 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Patras Brindisi færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Patras - Brindisi færgeselskaber

 • Grimaldi Lines
  • 3 Afgange Ugentlig 17 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Patras Brindisi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Patras Brindisi ruten er for en bil og 2 passagerer.

Patras Brindisi færge anmeldelser

 • "Rent skib, rimelig mad, men komisk dårlig service i receptionen"

  På den positive side er maden ok, plus sejlerne synes at have en god beherskelse af deres skib. På den negative side, er tjenesten i receptionen ofte en joke, der spænder fra lunken til uforskammet. Et andet problem er, at dette selskab har hårdt brug for ordentlig information og adskillelse af lastbiler og normale passagerer på aflæsningen.

  'Anonym' rejste på Patras Brindisi ruten med Grimaldi Lines

  Læs mere Læs mindre
 • "Aldrig igen"

  Jeg brugte Direct Ferries to gange til at bestille vores ture. Første gang havde jeg rigtig god oplevelse, men anden gang var en katastrofe. Jeg bestilte en tur med Grimaldi Lines fra Patras til Brindisi, i rigtig god tid. Problemet opstod, da jeg blev nødt til ændre datoerne for rejsen (mere end 1,5 måned før rejsen). Jeg blev opkrævet ekstra penge for at ændre bookingen og modtog en e-mail bekræftelse med de nye datoer. Da jeg forsøgte at tjekke ind i Patras 3 timer før min rejse, fik jeg, til min overraskelse, af vide, at min billet var til den følgende dag. Der var heller ingen ledige kabiner til den dato jeg havde bestilt. Jeg fik af vide, at dette ikke er første gang, at Direct Ferries kunder har problemer med deres bestilling. Jeg ønsker personligt ikke at dømme, hvis skyld det er, at bestillingen ikke været ordentlig. Faktum er, at jeg var nødt til at købe en ny billet med Superfast Ferries til omkring 450 euro, og indtil dag, er jeg ikke blevet kompenseret. Af disse grunde vuk vil jeg undgå at bestille mine rejser med Direct Ferries, og vil bestille direkte med færgeselskabet, som ejer skibene.

  'Tontchev' rejste på Patras Brindisi ruten med Grimaldi Lines på Catania

  Læs mere Læs mindre
 • "Grimaldi skib"

  Jeg forstår ikke hvorfor de ikke sælger spiritus og cigaretter. Tvet i tv stuen havde 2 kanaler.

  'Anonym' rejste på Patras Brindisi ruten med Grimaldi Lines på Catania

  Læs mere Læs mindre
 • "Nye oplevelser, nye venner"

  Sikke en vidunderlig oplevelse, at rejse med hundredvis af turister, som sover på gulvet. Jeg kunne møde mange nye venner.

  'Piotr' rejste på Patras Brindisi ruten med Grimaldi Lines på Catania

  Læs mere Læs mindre

Patras Guide

Den græske by Patras er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland. Byen ligger ca. 215 km vest for Athen, den græske hovedstad og har udsigt over bugten af samme navn. Patras er det kommercielle centrum for regionen, og dens havn spiller en vigtig rolle i handel mellem Grækenland, Italien og det øvrige Europa. Patras Karnival er et af Europas største og mest farverige, og afholdes i byen hver februar. Det nydes af mange mennesker.

Det er færgeforbindelser fra byens havn til De Ioniske Øer og Korfu, som er en kort færgetur væk. Den sydlige italienske kyst er også indenfor rækkevidde fra Patras. Der er mange butikker, cafeer, restauranter og hoteller i byen.

Brindisi Guide

Den italienske havn og by Brindisi ligger i Puglia-regionen ved Adriaterhavskysten. Byen har, ligesom mange andre byer på Adriaterhavskysten, en historie, der har stærke forbindelser til de lande, der ligger på tværs af Adriaterhavet mod øst. Byens store naturlige havn er en af Italiens vigtigste havne og er i dag afgangshavnen for færgeoverfarter til Balkan og Grækenland, men i romerske og græske tider og i middelalderen, havde havnen mange andre formål.

Populære attraktioner i byen inkluderer Castello Svevo, som blev bygget af kejser Frederik II og har en trapez plan med store firkantede tårne. I byen ligger også det aragonesiske slot, som blev bygget af kong Ferdinand I af Napoli, og er beliggende på S. Andrea øen, som vender ud mod byens havn.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos og Patras.