COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Patras - Brindisi er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Italien side

Om bord på færgerne

Patras - Brindisi færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 16 hr 30 min
  • Get price

Patras Brindisi færge anmeldelser

 • "Dårlig kabine"

  Bookede en ’4 sengs kabine’ fra Patras til Brindisi, juli 2013, og billedet var intet som kabinen. Der var ikke ret meget plads, og vi var kun 2!

  'Catania' travelled on Catania

  Læs mere Læs mindre
 • "Rent skib, rimelig mad, men komisk dårlig service i receptionen"

  På den positive side er maden ok, plus sejlerne synes at have en god beherskelse af deres skib. På den negative side, er tjenesten i receptionen ofte en joke, der spænder fra lunken til uforskammet. Et andet problem er, at dette selskab har hårdt brug for ordentlig information og adskillelse af lastbiler og normale passagerer på aflæsningen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Nye oplevelser, nye venner"

  Sikke en vidunderlig oplevelse, at rejse med hundredvis af turister, som sover på gulvet. Jeg kunne møde mange nye venner.

  'Catania' travelled on Catania

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Fantastisk udrejse, sæderne var behagelig og vi rejste godt. Jeg vil ikke anbefale at rejse på dækkene, da rejsen er omkring 8 timer. Færgen og toiletterne var rene og personalet var hjælpsomme.

  'Catania' travelled on Catania

  Læs mere Læs mindre

Patras til Brindisi færge

Patras Brindisi færgeruten forbinder Grækenland med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 16 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Patras Brindisi færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Patras Guide

Den græske by Patras er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland. Byen ligger ca. 215 km vest for Athen, den græske hovedstad og har udsigt over bugten af samme navn. Patras er det kommercielle centrum for regionen, og dens havn spiller en vigtig rolle i handel mellem Grækenland, Italien og det øvrige Europa. Patras Karnival er et af Europas største og mest farverige, og afholdes i byen hver februar. Det nydes af mange mennesker.

Det er færgeforbindelser fra byens havn til De Ioniske Øer og Korfu, som er en kort færgetur væk. Den sydlige italienske kyst er også indenfor rækkevidde fra Patras. Der er mange butikker, cafeer, restauranter og hoteller i byen.


Brindisi Guide

Den italienske havn og by Brindisi ligger i Puglia-regionen ved Adriaterhavskysten. Byen har, ligesom mange andre byer på Adriaterhavskysten, en historie, der har stærke forbindelser til de lande, der ligger på tværs af Adriaterhavet mod øst. Byens store naturlige havn er en af Italiens vigtigste havne og er i dag afgangshavnen for færgeoverfarter til Balkan og Grækenland, men i romerske og græske tider og i middelalderen, havde havnen mange andre formål.

Populære attraktioner i byen inkluderer Castello Svevo, som blev bygget af kejser Frederik II og har en trapez plan med store firkantede tårne. I byen ligger også det aragonesiske slot, som blev bygget af kong Ferdinand I af Napoli, og er beliggende på S. Andrea øen, som vender ud mod byens havn.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos og Patras.