Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2936 ruter og 678 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Panama

Panama er et land I Mellemamerika, der grænser til Colombia og Costa Rica.

Landet, som er berømt for sin 77 km lange kanal, tilbyder levende kultur, varieret dyreliv og smuk natur, og tiltrækker et stigende antal besøgende hvert år.

Panama er hjemsted for over 900 fugle, 218 pattedyr og 226 krybdyr arter, samt 125 dyrearter som findes andre steder i verden. Den nationale marine park i Veraguas provins byder på fantastiske muligheder for at se delfiner og spækhuggere.

Hovedstaden, Panama City, er en travel storby, som har arkitektoniske påvirkninger fra Miami. Det er en forfriskende dynamisk by, som har historiske ruiner, tårnhøje skyskrabere, den verdenskendte kanal og adgang til regnskove.

I skovene, kan man nyde adrenalinpumpende aktiviteter såsom river rafting, samt mere afslappede ture som guidede fugleture og kaffe smagning. Oanama producerer noget af det fineste og dyreste kaffe i verden takket være sit ideelle tropiske klima og vulkanske jord.

Der er masser af lange, udsøgte strande at vælge imellem. En af de bedste findes i Bocas del Toro på Isla Colon, som er et paradis for festelskere. På Stillhavets kyst ligger Boca Chica, porten til Chiriqui National Marine Park, som har hundredvis af smukke øer med uberørte strande.

Der er et par afgange hver uge mellem Contadora, Saboga og Viveros og Panama City.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Ferry Las Perlas
    • Få pris

Ruter og havne i Panama