Orion Prince Fast Ferry
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Orion Prince Fast Ferry

Orion Prince Fast Ferry er en indonesisk operatør, der tilbyder regelmæssige færgeruter til Bali og Gili-øerne. De tilbyder flere ruter, herunder færgen fra Serangan til Lombok, færgen fra Serangan til Nusa Penida og færgen fra Nusa Penida til Lombok hele året rundt. Færgerne afgår typisk fra Serangan Harbour kl. 08.30, mens ombordstigningen starter kl. 07.30.

Orion Prince Fast Ferry er stolte af deres fart og komfort og har en flåde af moderne højhastighedsfartøjer. Hver af deres færger er designet med et rummeligt dæk med plads til op til 160 passagerer på en enkelt rejse. Sørg dog for at booke i forvejen for at sikre dig de bedst mulige færgebilletter. I øjeblikket er der fartplaner fra november 2023 til april 2024.

Bemærk venligst, at færgetider og tidsplaner kan variere afhængigt af, hvornår på året du sejler. Med Direct Ferries kan du sammenligne priser og bestille Orion Prince Fast Ferry-billetter.

Brug directferries.dk for at finde Orion Prince Fast Ferry sejlplaner, priser og booke Orion Prince Fast Ferry færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Orion Prince Fast Ferry med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking