COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ocean Ferry Belize

Ocean Ferry Belize er et velkendt færgeselskab, som specialisere sig i vand taxitjenester mellem Belize City, San Pedro, Ambergris Caye og Caye Caulker.

Ocean Ferry Belize holdet, som hovedsageligt består af beboere fra de destinationer, de sejler mellem, har mange års erfaring i branchen og ved præcis, hvad det betyder at sejle i Caribien. Den nye flåde består af 8 skibe, der alle varierer i størrelse og kapacitet, og som er bemandet af velvidende besætningsmedlemmer, som leverer enestående kundeservice.

Ruterne leveret af Ocean Ferry Belize tilbyder en fantastisk udsigt over det tropiske marine liv og koral, med glat hav, der sikrer både en behagelig og mindeværdig rejse. På nuværende tidspunkt har de 5 daglige ture fra Belize City og San Pedro til de smukke øer.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Ocean Ferry Belize produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Ocean Ferry Belize sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Alle Ocean Ferry Belize ruter