COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Nankai Ferry

Nankai Ferry leverer en af de vigtigste transportforbindelser i Japan, og forbinder Tokushima Wakayama, en præfektur på hovedøen, der befinder sig tæt på Osaka og den internationale lufthavn. En del af rutens tiltrækning ligger i den relative korte overkrydsning, der kun varer 2 timer. Den rolige sejltur er meget hurtigere end land-alternativerne.

Rederiet har to hovedfærger. Begge kan transportere op til 427 passagerer og 39 fartøjer, på deres dæk der strækker sig 108 meter i længde og 17,5 meter i bredde. Denne imponerende størrelse betyder ikke at færgerne har en lav hastighed; tværtimod når de en fart af 21 knob.

På grund af den hurtige overfart, er indretningen om bord temmelig simple, men layoutet gør turen til en behagelig erfaring. Der er afslappende stole, hvor du kan døse af imens du sejler, og masser af plads til at gå en tur, såvel som mad og drikke til forfriskning.

De simple bekvemmeligheder og omgivelser, samt det venlige og omhyggelige personale, gør rejsen til en mindeværdig oplevelse.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Nankai Ferry sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Nankai Ferry ruter og havne

Om bord Nankai Ferry

Alle Nankai Ferry ruter