COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

MS Ferry

ENA CarFerry, eller Northeast Asia Car Ferries, er et sydkoreansk færgeselskab, der forbinder den store havneby Busan på sydkysten, med Jeju Island i det sydkoreanske strædet.

Med sin færgeforbindelse mellem fastlandet og landets mest populære indenlandske feriemål, driver ENA Carferry en af de travleste ruter i Sydkorea. Skibene brugt på ruten er Blue Star og Red Star, som begge er store passagerfærger, der blev renoveret i 2016 og tilbyder et omfattende udvalg af butikker, restauranter og karaoke rum. Med hensyn til akkommodation, har ENA Carferry en blanding af delekabiner med køjesenge og mere behagelige, private kabiner.

Busan er en stor havneby, der er kendt for sine herlige strande og smukke templer på bjergsider. På Jeju finder man et netværk af lava tunnelser, en sovende vulkan med en glinserende krater-sø, luksuriøse badebyer og betagende landskaber.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne MS Ferry produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign MS Ferry sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

MS Ferry ruter og havne

Tryk her for kort

Alle MS Ferry ruter