COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Motutapu Island

Den vulkanske ø Motutapu er et arkæologisk paradis, som ligger nordøst for Auckland, New Zealand.

Geografisk set ligger den i skarp kontrast med naboøen, Rangitot, som er præget af skove og stejle skrænter. Motutapu er mere egnet til afslappende camping ture med sine blidt bølgende bakker, store våde græsarealer og rolige bugter.

Det er en historisk vigtig ø og, før fremkomsten af vulkanen for omkring 700 år siden,var den tæt beboet af maori-folket i over 100 år. På grund af de mange lag af aske, er der over 370 velbevarede arkæologiske steder, som viser menneske spor og hunde spor og gårde.

Der er også er stort udvalg af fascinerende rester fra anden verdenskrig, inklusiv en pistol anbringelse, radar værelser, krisecentre og observationsposter, som blev brugt til at forsvare mod japanske krigsskibe.

Motutapu er også hjemsted for et stort antal fugle. Gardiners Gap er det bedste sted at spotte vadefugle, mens Home Bay er bedre for at se fugle, der holder til i skoven.

Man kan også nyde gode familie dage på øen. Man kan organisere en dejlig skovtur i Home Bay, hvor vandet er lavt og sikkert til at lege i, eller fiske langs den fantastiske kystlinje. Der er en campingplads i Home Bay, men man skal medbringe sit eget mad og drikke, camping komfur og telt.

Færgeoverfarten mellem Aukland og Motutapu ankommer til Home Bay på østkysten, og der er en overfart hver uge, som tager omkring en halv time.

Populære Færgeselskaber

    • 1 Afgang Ugentlig 35 m
    • Få pris

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Motutapu Island