COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Motuihe Island

Motuihe Island er en smuk recreation reserve beliggende I Hauraki-bugten, lige ud for kysten af Auckland i New Zealand.

Øen har længe været beundret som en fantastisk destination for dagsture, og tilbyder smukke strande, gode fiskesteder og flere store skovtur områder. Der er også en veludstyret campingplads i gåafstand fra Motuihe havn i nordvest.

Ocean Beach i nord har uberørt sand, som er ideel til solbadning, mens Wharf Bay på den modsatte side af landtangen, har fantastisk svømme forhold.

På trods af sin skønhed, har øen en turbulent historie. Den begyndte som et maori forlig, men blev købt af europæere i det 19. århundrede. Den blev derefter brugt som en skarlagensfeber karantæne fra 1987, og som en fangelejr under første verdenskrig. Resterne af karatænen kan findes på den vestlige del af øen.

Men i de seneste år, hare n række frivillige og organisationer foretaget et effektivt restaurering projekt. De har med succes udryddet alle skadedyr og plantet over 160.000 flora arter.

Der er en ugentlig færgeafgange fra Auckland Harbour til Motuihe Island.

Populære Færgeselskaber

    • 1 Afgang Ugentlig 35 m
    • Få pris

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Motuihe Island