Marseille til Tanger Med færge

Marseille Tanger Med færgeruten forbinder Frankrig med Marokko. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, La Meridionale. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 43 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Marseille Tanger Med færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Marseille - Tanger Med færgeselskaber

  • La Meridionale
    • 1 Afgang Ugentlig 43 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Marseille Tanger Med Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Marseille Tanger Med ruten er for en bil og 1 passager.

Marseille Guide

Den franske by og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by og største kommercielle havn. Ved indgangen til den gamle havn er to store forter; Fort Saint Nicolas mod syd og Fort Saint Jean mod nord. Frioul øhav ligger i Marseille bugten og består af fire øer. Beliggende på en af øerne er Chateau d'If, som blev gjort berømt af en roman af Dumas, Greven af Monte Cristo.

Fire færgeselskaber sejler fra Marseille, og tilbyder forbindelser til Korsika, Sardinien, Algeriet og Tunesien.

Tanger Med Guide

Tanger-Med er en fragt-havn, som ligger omkring 40 km øst for den marokkanske by Tanger og er en af de største havne ved Middelhavet og blev åbnet i 2007. Den anden fase af byggeriet i havnen begyndte i 2009. Tanger-Med er en fragt-havn, men har også en ny passagerterminal, som erstatter Tanger havn, som en destination for færger og passagerskibe, der ankommer fra Europa. Inde i terminalbygningen er der et vekslebureau, en hæveautomat, og en lille butik, der sælger aviser, bøger, cigaretter, snacks osv. Der er også en cafe på øverste etage.

Tangers historie er meget rig på grund af tilværelsen af mange civilisationer og kulturer fra før det 5. århundrede f.kr.