Marina Srikandi
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Marina Srikandi

Marina Srikandi tilbyder hurtigfærger omkring ferie destinationerne Bali, Lombok og Gili Islands i Indonesien. Selskabet er kendt for at være et af regionens største og er meget professionelle med erfarne kaptajner og personale.

Marina Srikandi blev etableret i december 2010, og bruger fire ultra moderne skibe, som alle leverer en behagelig rejse. Om bord finder man siddepladser, en rummelig solterrasse, og rene toiletter samt sikkerhedsudstyr.

Færger afgår fra terminalen i Padang Bai i øst Bali, og sejler direkte til Senggigi, som er Lomboks traditionelle turist resort samt til to af Gili Islands – Gili Trawangan og Gili Air. Færger på alle ruter sejler dagligt, året rundt og tager fra 1 time til 1 time og 30 minutter.

Marina Srikandi leverer også, efter anmodning, gratis transfer til Padang Bai fra de andre store turistområder i øst og syd Bali.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Marina Srikandi produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Marina Srikandi sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking