Mandarin Cruises

Mandarin Cruises er en af de førende færgeselskaber i Vietnam, og leverer ruter mellem Phnom Penh i det sydlige Cambodja og Chau Doc, Vietnam, langs Mekong-floden.

Mandarin Cruises blev grundlagt i 1999 under navnet Tu Trang Travel, og er nu et af de første valg for rejsende, som ønsker at krydse grænsen på den 12 længste flod i verden og den 7 længste i Asien: Mekong, som er 4352 kilometer lang.

Maridarin Cruises hurtige skibe drives af et hold af veltrænede besætningsmedlemmer , og tilbyder en af de hurtigste overfarter i regionen. Den mindste færge, som har selskabet ikoniske orange og hvide farver, kan bære 11 passagerer, mens den største kan bære 45 og har toiletter om bord, to sektioner for bagage og behagelige sæder. Flåden omfatter også to andre skibe, som begge har udendørs siddepladser.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Mandarin Cruises sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Læs mere Læs mindre

Alle Mandarin Cruises ruter