LYG Ferry
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

LYG Ferry

Lianyungang Ferry Co er et førerende sydkoreansk færgeselskab, som sejler gennem det Gule Hav fra Incheon og Pyeongtaek på vestkysten af Sydkorea til Lianyungang, Jiangsu Province i det østlige Kina.

Alle deres færger er udstyret med et stort udvalg af faciliteter om bord, inklusiv en blanding af koreanske og kinesiske restauranter, toldfri butikker, der sælger et stort udvalg af produkter, spillerum, wifi og et stort udvalg af kabiner.

Lianyungang Ferry Co forbinder tre kulturelle betydningsfulde byer i det østlige Asien, og er det bedste færgeselskap, hvis man ønsker at udforske den kinesiske og koreanske historie og kulturarv.

Se LYG Ferry sejlplaner, priser og book LYG Ferry færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner LYG Ferry med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking