Vi beklager, men Livorno - Barcelona servicen er ikke længere tilgængelig.
...

Færger til Livorno - Barcelona

Livorno - Barcelona servicen blev drevet af Grimaldi Lines.

Livorno - Barcelona ruten eksiterer ikke længere, og der er i øjeblikket ingen direkte færgerute mellem Italien og Spanien. Du kan tjekke vores sider for ruter, havne, destinationer eller færgeselskaber for at se, om der er et alternativ eller brug linkene på denne side for mere information.

Du kan også booke billetter til tusindvis af andre ruter fra vores billetsøgning.

Gennemsnitlige Livorno Barcelona Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Livorno Barcelona ruten er for en bil og 2 passagerer.

Livorno Guide

Den italienske by og havn Livorno, ligger i det Liguriske Hav på den vestlige kyst af Toscana. Meget af det oprindelige gade layout og arkitektur er blevet bevaret i det Nye Venedig område af byen. I dette område kan besøgende se gamle broer, smalle gader, adelsmænds huse og et nerværk af kanaler, der blev brugt til at forbinde byens havn til dens varerhuse. Andre ting af interesse inkluderer de mange fine eksempler på neo-klassiske bygninger, museer, offentlige parker og kulturinstitutioner.

Byens havn er den tredje største på Italiens vestkyst, og leverer mange tjenester og faciliteter, inklusiv godshåndtering og passager servicer. Havnens faciliteter inkluderer kørestolsramper, toiletter og badefaciliteter. Der er også barer, restauranter, et konferencecenter, banker og mere. Fra havnen er der færgeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunesien.

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellem munden på floden Llobretgar og River Besos, og har grænser vest af Serra Collserola bjergkæden. Byen er hovedstaden i den autonome region Catalonien og er den næststørste by i Spanien, efter Madrid. Byens oprindelse går tilbage til da den blev grundlagt som en romersk by. I dag er byen en meget populær turist destination og et kulturelt center, og er især kendt for de arkitektoniske værker af Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blevet erklæret et verdensarv område af Unesco.

Der er mange ting at se og lave i Barcelona, inklusiv Nationalmuseet for Cataloniens kunst, der indeholder en samling af romansk kunst, mens Barcelonas Museum for moderne kunst har en samling af catalansk og spansk kunst. I byen er også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tàpies, som har værker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byens havn, som ligger tæt på byen, er der færgeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tanger Med).