COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Liverpool - Dublin er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra England til Irland side

Liverpool - Dublin færgeselskaber

  • 12 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Liverpool Dublin færge anmeldelser

 • "Liverpool/Dublin, 10 - 24 september"

  Menneskerne i havnen var venlige, besætningen var fremragende. tak.

  'Norbank' travelled on Norbank

  Læs mere Læs mindre
 • "Ændring af tider"

  Fremragende servicer. Stadig ikke sikker på, hvorfor de ændrede færgetiden på udrejsen.

  'Norbank' travelled on Norbank

  Læs mere Læs mindre
 • "God service"

  Vores færge var forsinket, men bortset fra det, var hele servicen generelt fremragende. To måltider om bord og en behagelig kabine.

  'Norbank' travelled on Norbank

  Læs mere Læs mindre
 • "God rejseoplevelse med P&O"

  Jeg elsker at rejse med P&O. De har venligt personale, gode måltider og deres kabiner er meget behagelige. Jeg vil bestemt anbefale P&O til mine venner.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Læs mere Læs mindre

Liverpool til Dublin færge

Liverpool Dublin færgeruten forbinder England med Irland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, P&O Irish Sea. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Liverpool Dublin færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Liverpool Guide

Byen Liverpool ligger i den nordvestlige del af England, på den østlige bred af Mersey Esturary. Byens befolkning, som kommer fra en lang række nationaliteter, kulturer og religioner, især fra Irland, har resulteret i en by med en lang og rig historie. I 2007 fejrede byen sit 800-års jubilæum, og var også den euroæiske kulturby i samme år, sammen med Stavanger i Norge. Byen blev også erklæret verdens hovedstad for pop af Guiness Word Records på grund af sin verdensberømte forbindelse med The Beatles og andre grupper. Dele af byen er også erklæret Unesco verdensarv områder.

Liverpool Havn er spredt over begge sider af floden Mersey. På Liverpool siden af floden, ligger terminalerne for passagerfærer, og her kan passagerer købe drinks og snacks. Der er også daglige afgange til Irland med en sejltid på ca. 3 timer og 45 minutter. Der er også to daglige afgange til Dublin, som tager ca. 8 timer, fem daglige afgange til Douglas på Isle of Man, som tager 2½ timer og to daglige afgange til Belfast i Nordirland, som tager ca. 8 timer.


Dublin Guide

Dublin er hovedstaden i Irland og ligger i Leinster provinsen på den nordøstlige kyst, ved udmundingen af floden Liffey. Som Irlands hovedstad, er byen en populær turistdestination og tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Populære attraktioner i byen, vis historie går tilbage til vikingetiden, er Dublin Castle, som blev grundlagt i 1204, lige efter den normanniske invasion. Andre attraktioner inkluderer Mansion House, Anna Livia Monument, Molly Malone statue, Christ Church Cathedral, St. Patricks Cathedral, The Custom House og Saint Francis Xavier Church.
Dublin havn ligger på begge bredder af floden Liffey. På den nordlige bred, ligger hovedhavnen for enden af East Wall og North Wall, fra Alexander Quay. Havnen på den sydlige side af floden er meget mindre og ligger ved begyndelsen af Pigeon House halvøen. Der er færgeforbindelser til Holyhead i Wales, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.