Liverpool til Dublin færge

Liverpool Dublin færgeruten forbinder England med Irland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, P&O Irish Sea. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Liverpool Dublin færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Liverpool - Dublin færgeselskaber

 • P&O Irish Sea
  • 12 Afgange Ugentlig 8 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Liverpool Dublin Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Liverpool Dublin ruten er for en bil og 1 passager.

Liverpool Dublin færge anmeldelser

 • "God service"

  Vores færge var forsinket, men bortset fra det, var hele servicen generelt fremragende. To måltider om bord og en behagelig kabine.

  'David ' rejste på Liverpool Dublin ruten med P&O Irish Sea på Norbank

  Læs mere Læs mindre
 • "Vær opmærksom på, at dette er en service for fragt"

  Jeg er ikke imponeret – ikke af den elendige skiltning i havnen, ikke af booking proceduren, ikke af maden, ikke af akkommodationen, der er ingenting jeg kan lide ved denne service. Det er ikke engang billigt! Jeg havde lejlighed til at indgive en klage om bord, og blev mødt af stilhed. Da jeg tog det op med P&O, var deres svar ” vi er kede af, at du havde problemer, men den ansatte, du talte med, husker samtalen og siger, at du forlod den, før hun havde mulighed for at svare”. Det var virkelig det sidste søm i kisten for mig. Jeg indgav en klage, og personen jeg snakkede med, kunne dårligt nok anerkende mig, og da slet ikke komme med et svar. Det er nok det, man forventer i disse dage med elendig service og kundeservice afdelinger, der ikke kunne drømme om at indrømme fejl fra deres side – jeg besluttede mig for, ikke at benytte returrejsen – jeg ville have hadet det. I stedet bookede jeg en alternativ service med Stena, som var fremragende. Jeg kan ikke helt forstå, hvorfor P&O mener, at deres service er acceptabel. I fremtiden vil jeg kun rejse med dem, hvis der absolut ikke er andre muligheder.

  'Steven' rejste på Liverpool Dublin ruten med P&O Irish Sea på European Endeavour

  Læs mere Læs mindre
 • "Ændring af tider"

  Fremragende servicer. Stadig ikke sikker på, hvorfor de ændrede færgetiden på udrejsen.

  'Anonym' rejste på Liverpool Dublin ruten med P&O Irish Sea på Norbank

  Læs mere Læs mindre
 • "Liverpool/Dublin, 10 - 24 september"

  Menneskerne i havnen var venlige, besætningen var fremragende. tak.

  'Christine' rejste på Liverpool Dublin ruten med P&O Irish Sea på Norbank

  Læs mere Læs mindre

Liverpool Guide

Byen Liverpool ligger i den nordvestlige del af England, på den østlige bred af Mersey Esturary. Byens befolkning, som kommer fra en lang række nationaliteter, kulturer og religioner, især fra Irland, har resulteret i en by med en lang og rig historie. I 2007 fejrede byen sit 800-års jubilæum, og var også den euroæiske kulturby i samme år, sammen med Stavanger i Norge. Byen blev også erklæret verdens hovedstad for pop af Guiness Word Records på grund af sin verdensberømte forbindelse med The Beatles og andre grupper. Dele af byen er også erklæret Unesco verdensarv områder.

Liverpool Havn er spredt over begge sider af floden Mersey. På Liverpool siden af floden, ligger terminalerne for passagerfærer, og her kan passagerer købe drinks og snacks. Der er også daglige afgange til Irland med en sejltid på ca. 3 timer og 45 minutter. Der er også to daglige afgange til Dublin, som tager ca. 8 timer, fem daglige afgange til Douglas på Isle of Man, som tager 2½ timer og to daglige afgange til Belfast i Nordirland, som tager ca. 8 timer.

Dublin Guide

Dublin er hovedstaden i Irland og ligger i Leinster provinsen på den nordøstlige kyst, ved udmundingen af floden Liffey. Som Irlands hovedstad, er byen en populær turistdestination og tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Populære attraktioner i byen, vis historie går tilbage til vikingetiden, er Dublin Castle, som blev grundlagt i 1204, lige efter den normanniske invasion. Andre attraktioner inkluderer Mansion House, Anna Livia Monument, Molly Malone statue, Christ Church Cathedral, St. Patricks Cathedral, The Custom House og Saint Francis Xavier Church.
Dublin havn ligger på begge bredder af floden Liffey. På den nordlige bred, ligger hovedhavnen for enden af East Wall og North Wall, fra Alexander Quay. Havnen på den sydlige side af floden er meget mindre og ligger ved begyndelsen af Pigeon House halvøen. Der er færgeforbindelser til Holyhead i Wales, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.