COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Limbongan Maju

Limbongan Majo er færgeselskabet udpeget af Johor havnemyndigheden til at drive den korte overfart mellem Changi i Singapore og Tanjung Belungkor på den sydlige del af halvøen Malaysia.

Ruten har været i service siden starten af 2012 med Bahtera Express og MV Falcon II færgerne, og der er i øjeblikket to daglige afgange i hver retning på hverdage og flere afgange i weekender og på helligdage. Færgerne kan bære op til 120 passagerer per tur. Faciliteter om bord er begrænset, på grund af den korte sejltur.

Færgeterminalen i Tanjung Belungkor blev officielt lanceret i 1993 og giver den ideelle gateway til Desaru, som er omkring 15 minutters kørsel fra havnen. Desaru er en populær destination i regionen og tiltrækker turister fra nær og fjern.

Singapore Changi færgeterminal ligger sydøst for den bedre kendt terminal i Changi Point, og er lidt længere nede af Changi kystvejen.

Med directferries.dk kan du sammenligne Limbongan Maju sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Alle Limbongan Maju ruter

Limbongan Maju kundeanmeldelser

  • "Dejlig overfarten til Malaysia fra Singapore. 😊"

    Det var meget behageligt tur med skibet fra Singapore til Malaysia. Kun god oplevelse med det.

    Læs mere Læs mindre