COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Leve Ferries

Leve Ferries sejler mellem byen Piræus i udkanten af Athen og Aegina, som er en del af den Saroniske øgruppe i Det Ægæiske Hav.

Leve Ferries leverer en sikker og komfortabel rejse over Det Ægæiske Hav med deres enorme færge ’Ionian’. Om bord på færgen er der en række moderne og stilfulde barer, mens de store opholdsområder kommer fuldt udstyret med fjernsyn og air-condition. Den kan også bære et stort antal køretjer, hvilket gør det endnu nemmere at udforske nogle af Grækenlands mest populære turistattraktioner.

Færgen afgår fra landets primære havn, Piræus, som ligger ca. 10 kilometer sydvest for hovedstadens centrum. Det er den største havn i Middelhavet, med over 20 millioner passagerer hvert år.

Aegina er enorm populær blandt athenerne for korte badeferier, da den kun ligger lidt over 30 km fra Piræus havn.

Med Leve Ferries er man kun en kort sejltur væk fra Aeginas idylliske strande og historiske seværdigheder.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Leve Ferries produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Leve Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.