Leve Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Leve Ferries

Leve Ferries sejler mellem byen Piræus i udkanten af Athen og Aegina, som er en del af den Saroniske øgruppe i Det Ægæiske Hav.

Leve Ferries leverer en sikker og komfortabel rejse over Det Ægæiske Hav med deres enorme færge ’Ionian’. Om bord på færgen er der en række moderne og stilfulde barer, mens de store opholdsområder kommer fuldt udstyret med fjernsyn og air-condition. Den kan også bære et stort antal køretjer, hvilket gør det endnu nemmere at udforske nogle af Grækenlands mest populære turistattraktioner.

Færgen afgår fra landets primære havn, Piræus, som ligger ca. 10 kilometer sydvest for hovedstadens centrum. Det er den største havn i Middelhavet, med over 20 millioner passagerer hvert år.

Aegina er enorm populær blandt athenerne for korte badeferier, da den kun ligger lidt over 30 km fra Piræus havn.

Med Leve Ferries er man kun en kort sejltur væk fra Aeginas idylliske strande og historiske seværdigheder.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Leve Ferries produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Leve Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking