LD Lines

LD Lines har færgeservicer, som forbinder Frankrig og Spanien med England, og Spanien med Irland. Deres Le Havre – Portsmouth og Dieppe – Newhaven servicer bliver nu drevet af DFDS Seaways.

Alle LD Lines færger er fuldt udstyret med moderne faciliteter om bord, og er vedligeholdt til høje standarder, så passagerer er sikret komfort og sikkerhed når de er om bord.

Læs mere Læs mindre

Om bord LD Lines

LD Lines kundeanmeldelser

 • "Vil savne denne rute"

  Poole til Santander den 30. august 2014. Rolig overfart, sejlede og ankom til tiden, rummet var tilstrækkelig og personalet om bord meget venlige. Vil savne denne rute.

  'Terry' rejste med LD Lines på Norman Asturias

  Læs mere Læs mindre
 • "St Nazaire til Gijon og Gijon til Poole"

  St Nazaire til Gijon turen var fin, og alt fungerede godt for os. Meget høfligt og hjælpsomt personale. Morgenmaden måtte gerne have været tidligere for os. Gijon til Poole turen var lang (24 timer), og det var en noget urolig tur, som ville have været mere stabil og behagelig på en større båd. Beklager, men dette var en ikke behagelig oplevelse for os, men vi var bare uheldige med vejret.

  'Anonym' rejste med LD Lines

  Læs mere Læs mindre
 • "Start ruten igen"

  Hej, Efter at have brugt jeres skib et par gange fra Rosslare til St Nazaire, vil jeg stærk anbefale turen. Fordi denne rute nu er stoppet, måtte vi tage hjemrejsen fra Cherbourg til Rosslare, hvilket var en 5 timers køretur for os. Meget trættende. Please bring denne rute tilbage mellem april og oktober næste år, vi rejser fire gange om året. I bliver nødt til at reklamere for denne rute, folk kendte ikke til den i år. Takker.

  'Arthur/Ann Buckley' rejste med LD Lines

  Læs mere Læs mindre
 • "Rejse"

  Denne sommer har der været tre færgeselskaber på den irske/franske rute. Jeg valgte LD Lines pga. prisen. Personalet var meget hjælpsomme og venlige. Maden var ikke ret god. Når vi skal booke tur igen, vil det blive ved LD Lines igen, hvis de stadig sejler.

  'John martin' rejste med LD Lines

  Læs mere Læs mindre