COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Langkawi Ferry Services

Langkawi Ferry Services er et veletableret færgeselskab i Malaysia, som forbinder to af landets mest berømte øer, Penang og Langkawi øhav, som ligger lige ud for vestkysten ved mundingen af Malaccastrædet.

Langkawi Ferry Services vandt prisen for ’bedste færgeselskab’ i 2015 ved Langkawi Tourism Awards, og er et af de førerende færgeselskaber i Malaysia. I 1997 introducerede de seks helt nye hurtigfærger og øgede i løbet af årene dette til tolv, og har nogle af de hurtigste passagerfærger i regionen. Med over 20 års maritim erfaring, er Langkawi Ferry Services forpligtelse at opretholde deres ry for fremragende kunderservice og sikkerhed.

Om bord på færgerne kan man finde flystole, air-condition og biograf systemer, som leverer underholdning for alle aldre.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Langkawi Ferry Services produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Langkawi Ferry Services sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Alle Langkawi Ferry Services ruter