Kume Line
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Kume Line

Kume Line er et japansk færgeselskabet baseret i byen Naha, mod den sydlige spids af Okinawa Prefecture, som leverer servicer til øerne Kumejima og Tonaki, ud for vestkysten.

Kume Line blev grundlagt af Seiji Toubari i 1950, og har næsten 70 års erfaring inden for søfartserhvervet, og bragte denne viden til passager servicer syv år senere.

Kume Line har en flåde som består af blot to skibe, men selskabet leverer en omfattende og praktisk sejlplan, der forbinder fastlandet med de to populære og smukke øer. Det større og hurtigere skib hedder ’Ryukyu’, og kan bære 350 passagerer, mens ’New Kume Shima’, kan bære 330 passagerer. Begge skibe er langt overlegen over de andre i regionen, med højteknologiske faciliteter og luksus sæder.

Med directferries.dk kan du finde Kume Line sejlplaner, billetpriser og booke Kume Line færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Kume Line med alternative færgeselskaber.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking