COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Korfu - Otranto er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra De Ioniske Øer til Italien side

Korfu - Otranto færgeselskaber

Korfu til Otranto færge

Find Korfu Otranto færgepriser, sejlplaner og tilbud med [--Website--], og sammenlign med andre færgeoverfarter fra De Ioniske Øer eller Italien.

Brug vores Korfu Otranto færge guide til at finde al den information du behøver for at booke din færgebillet til Italien, inklusiv hvem der sejler på Korfu Otranto ruten.

Sammenlign talrige overfarter og sejlplaner for Korfu Otranto færger online nu, ved at vælge hvor du sejler fra, fra Korfu Otranto Billetsøgning og søge.

Korfu Guide

Den græske ø Korfu er den næststørste af de Ioniske Øer. Øens største by er også kaldet Korfu, og er hjemstedet for det Ioniske universitet. Øen er populær blandt turister, som kommer hertil for at nyde de gode strande og det milde middelhavsklima. Korfu er en overraskende grøn ø, især sammenlignet med andre græske øer. Varme somre kombineret med regnskyl om vinteren, skaber en frodig vegetation, som er domineret af over 2 millioner oliventræer.

Korfu by er Venedig og Napoli, med et stejf af Frankrig og mere end et stejf af England. En labyrint af smalle gader i byen er domineret af fæstningen fra det 16. århundrede, som er værd at udforske. Hvis man vandrer omkring i byen, vil man sandsynligvis finde et gammelt kapel eller palæ, eller måske en hemmelig have. I de smalle gader af Liston, finder man små butikker, der sælger alt, hvad man kan forestille sig.

Øens havn tilbyder færgeforbindelser til en række destinationer, med størstedelen til det græske fastland.