COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Joy Lines

Joy Lines Fast Ferry, der tidligere hed Sarris Cruises and Lines Fast Ferry, og som har drevet færgefart i efterhånden mange år, er en af de vigtigste færgeoperatører i hele Albanien og var det første færgeselskab, der leverede den meget efterspurgte færgeforbindelse mellem Grækenland og Albanien.

Med en stærk historik hvad angår ydelse af fortrinlig kundebetjening og målbevidst stræben efter at sikre, at hver rejse du foretager med dem, er det ypperste i kundebetjening, byder Joy Lines ikke blot alle personer ombord, men også deres kæledyr. Du bliver budt velkommen, hvor du går, og hele personalet er klar til at yde den bistand, der måtte være behov for, så du kan læne dig tilbage og nyde turen, i sikker bevidsthed om, at her er alt hvad du behøver.

Begge Joy Lines' skibe er det nyeste inden for færger, og de kan medtage såvel passagerer som biler og giver dig en behagelig sejloplevelse. Saranda Express kan medtage op til 250 personer og 10 biler, har siddepladser indendørs såvel som udendørs samt et cafeteria med fuldt udvalg, og Ilida, der er mindre, kan medtage op til 120 passagerer og har indendørs siddepladser, hvor man kan sidde og nyde færgeturen.

Med directferries.co.uk kan du finde færgeplaner og priser for Sarris Cruises og bestille færgebilletter hos Sarris Cruises. I givet fald vil vi også sammenligne Sarris Cruises med alternative færgeselskaber.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Joy Lines produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Joy Lines sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Alle Joy Lines ruter