Ithaka
Kyllini
Færger til Grækenland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Ithaka til Kyllini færge

Ithaka Kyllini færgeruten forbinder De Ioniske Øer med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Kefalonian Lines. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ithaka Kyllini færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra De Ioniske Øer til Grækenland side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Ithaka til Kyllini?

Færgeoverfarten fra Ithaka til Kyllini tager ca. 2h 25m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Ithaka og Kyllini?

Der er 1 færgeoperatør for Ithaka til Kyllini, og dette er
  • Kefalonian Lines

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Ithaka til Kyllini?

Book færger fra Ithaka til Kyllini via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Ithaka Guide

Den græske ø Ithaka er del af den ioniske øgruppe og ligger i det ioniske hav, ud for den nordøstlige kyst af Kefallonia. Øen har to dele, som er adskilt af en smal stribe land, der er omkring 600 m bred. En af verdens største naturlige havne kan findes på øens hovedstad og havneby, også kaldet Ithaki. Havnen er beskyttet af en lille holæm kaldet Lazaretto, som er hjemsted for en kirke og også stedet for et tidligere fængsel.

Øens smukke hovedstad, som ligger på sydkysten, har formået at bevare sin traditionelle arkitektur og har mange barer, restauranter, taverner, butikker og klubber. En populær attraktion på øen er Cave of Nymphs, som er syd for Ithaki.

Havnen i Ithaki er forbundet med færge til Kefallonia, Lefkada, Patra og Astakos og også til Patra via Kefallonia.


Kyllini Guide

Kyllini er en græsk by, der ligger på den pelopnnesiske halvø, og nok er bedst kendt for sin travle havn. Men der er mere at udforske i byen end bare dens havn. Byen har en tyk baggrund af fyrreskove, som har udsigt over byen og middelalder slottet, der ligger der. Byen markerer starten af en 11 km lang kyststrækning af hvidt sand, der fører til det dejlige vand i Det Ioniske Hav.
Besøgende vil finde en række taverner og butikker i byen, og også gode eksempler på terracotta huse og lejligheder. Af interesse er også en række græske og romerske ruiner.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking