COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ishigaki Dream Tours

Ishigaki Dream Tours er et japansk færgeselskab baseret i Yaeyamas, som er en lille øgruppe i Okinawa Prefecture, og forbinderne øerne Taketomi, Kuroshima, Iriomote, Ishigaki ogIshi Hatoma.

Ishigaki Dream Tours sejler med en flåde af hurtigfærger, som alle er udstyret med den nyeste generation af teknologi og air-condition, mens de også er designet til at reducere årsagerne til søsyge. Ishigaki Dream Tours er licenseret af Ministeriet for Transport og Turisme, så du er sikker på en sikker overfart.

Yaeyamas er et af Japans fineste steder, og tilbyder den bedste snorkling og nogle af de sidste intakte tropiske jungler og mangrove sumpe i landet. De kan også prale af nogle udsøgte strande, med de omkringliggende farvande hjem til mange vidunderlige arter, som delfiner, havskildpadder og djævlerokker, så det er nemt at se, hvorfor øgruppen er så populær.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Ishigaki Dream Tours sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Ishigaki Dream Tours ruter og havne

Alle Ishigaki Dream Tours ruter

Alternative selskaber og ruter