Ishigaki Dream Tours
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Ishigaki Dream Tours

Ishigaki Dream Tours er et japansk færgeselskab baseret i Yaeyamas, som er en lille øgruppe i Okinawa Prefecture, og forbinderne øerne Taketomi, Kuroshima, Iriomote, Ishigaki ogIshi Hatoma.

Ishigaki Dream Tours sejler med en flåde af hurtigfærger, som alle er udstyret med den nyeste generation af teknologi og air-condition, mens de også er designet til at reducere årsagerne til søsyge. Ishigaki Dream Tours er licenseret af Ministeriet for Transport og Turisme, så du er sikker på en sikker overfart.

Yaeyamas er et af Japans fineste steder, og tilbyder den bedste snorkling og nogle af de sidste intakte tropiske jungler og mangrove sumpe i landet. De kan også prale af nogle udsøgte strande, med de omkringliggende farvande hjem til mange vidunderlige arter, som delfiner, havskildpadder og djævlerokker, så det er nemt at se, hvorfor øgruppen er så populær.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Ishigaki Dream Tours sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternative selskaber og ruter

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking