Iscomar
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Iscomar

Iscomar operere på De Baltiske Øer, og forbinder Alcudia på Mallorca med Ciutadella på Menorca.

Iscomar begyndte deres færgeservice i 1990erne, og udvidede sit rutenetværk med forbindelser til det spanske fastland, men aktuelle servicer er begrænset til forbindelsen mellem Mallorca og Menorca.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Iscomar sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Iscomar kundeanmeldelser

 • "Dårligt skib"

  Hej, Selv om jeg kun betalte €55 for to personer og en bil retur fra Alcudia til Menorca, må jeg sige, at skibet var meget gammelt og har virkelig behov for en reparation.Sæderne var beskidte og i stykker. VI rejste med et barn på 6 år, og hun havde intet at lave bortset fra at kigge ud af vinduet. Men personalet arbejdede hårdt og var hjælpsomme.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  En 2 timers afslappende overfart til Ciutadella! Badeværelset kunne have været lidt renere, og have haft mere toiletpapir.

  Læs mere Læs mindre
 • "Mini tur til Menorca"

  Vi tog færgen, for at besøge venner på Menorca. Færgen var punktlig og personalet meget venlige. Vi sad på yderdækket begge veje og næd virkelig turen. Færgen er gammel og den larmer, men det gjorde den bare mere charmerende.

  Læs mere Læs mindre
 • "Alcudia til Ciutadella med Iscomar Line"

  Vi rejste som gående passagerer fra Alcudia til Ciutadella om eftermiddagen. Der syntes at være meget få passagerer om bord, hvilket gjorde turen meget afslappende. Personalet på kontoret og skibet var meget hjælpsomme og der var gode faciliteter. Takket være Direct Ferries hjælpsomme personale, blev problemet hurtigt løst, da bookingen online mislykkedes. Ville glædeligt bruge denne service igen. Terminalerne på begge sider er gode. Et midlertidig bagage område i terminalen ville være hjælpsomt. Der var ingen opbevaring til rådighed, og efter at vi tjekkede ind to timer før afgangen, måtte vi tage vores bagage med tilbage til Alcudia før vi kom om bord.

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking