Ischia til Napoli Mergellina færge

Ischia Napoli Mergellina færgeruten forbinder Napoli-bugten med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Alilauro. Der er op til 10 afgange dag med sejltid fra ca. 1 time.

Sejltiden og hyppigheden for Ischia Napoli Mergellina færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ischia til Napoli Mergellina færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Napoli-bugten til Italien side

Ischia - Napoli Mergellina færgeselskaber

  • Alilauro
    • 10 Afgange Dagligt 1 time
    • Få pris

Gennemsnitlige Ischia Napoli Mergellina Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Ischia Guide

Den italienske ø Ischia ligger i det Tyrrhenske Hav, i den nordlige ende af Napolibugten, omkring 30 km væk. Ischia er den største af Phlegrean øerne, og dens terræn er præget af bjerge, som næsten dækker hele øen, med det højeste punkt på 788 m.

Øens termiske kurbade er en stor attraktion, og tiltrækker mange besøgende fra både Europa og Asien. De varme kilder og det vulkanske mudder skyldes vulkansk aktivitet på øen. Men der er mere til Ischia end de termiske kurbade. Castello Aragonese er nok en af de mest populære attraktioner på øen.

Der er færgeforbindelser mellem Ischia og Napoli, Pozzuoli og Procida.