Hy-Line Cruises
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Hy-Line Cruises

Hy-Line Cruises er et familieejet færgeselskab, baseret i Massachusetts, USA, som har den anden største færge og cruise passagerservice mellem Cape Cod og de nærliggende øer Martha’s Vineyard og Nantucket.

Selskabet startede i 1962, under navnet Hyannis Harbor Tours, og blev drevet af brødrene Richard og Robert Scudder, med sightseeing ture, som deres primære fokus.

Selvom Hy-Line Cruises stadig tilbyder disse ture, driver de også en top-kvalitet færgerute og er blevet kåret ”nummer et færgerute” af Nantucket lokalavis i de sidste 12 år.

Gratis WiFi er tilgængelig om bord på deres store, hurtige katamaraner, og man er garanteret en behagelig og underholdende overfart hver gang.

Bemærk, at på grund af love af den lokale færge myndighed, er alle Hy-Line Cruises færger kun for passagerer.

Se Hy-Line Cruises sejlplaner, priser og book Hy-Line Cruises færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Hy-Line Cruises med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Hy-Line Cruises routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking