Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hy-Line Cruises

Hy-Line Cruises er et familieejet færgeselskab, baseret i Massachusetts, USA, som har den anden største færge og cruise passagerservice mellem Cape Cod og de nærliggende øer Martha’s Vineyard og Nantucket.

Selskabet startede i 1962, under navnet Hyannis Harbor Tours, og blev drevet af brødrene Richard og Robert Scudder, med sightseeing ture, som deres primære fokus.

Selvom Hy-Line Cruises stadig tilbyder disse ture, driver de også en top-kvalitet færgerute og er blevet kåret ”nummer et færgerute” af Nantucket lokalavis i de sidste 12 år.

Gratis WiFi er tilgængelig om bord på deres store, hurtige katamaraner, og man er garanteret en behagelig og underholdende overfart hver gang.

Bemærk, at på grund af love af den lokale færge myndighed, er alle Hy-Line Cruises færger kun for passagerer.

Se Hy-Line Cruises sejlplaner, priser og book Hy-Line Cruises færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Hy-Line Cruises med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Alle Hy-Line Cruises ruter