Hirtshals til Langesund færge

Hirtshals Langesund færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Fjord Line. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Hirtshals Langesund færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hirtshals - Langesund færgeselskaber

 • Fjord Line
  • 7 Afgange Ugentlig 4 t 30 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Hirtshals Langesund Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Hirtshals Langesund ruten er for en bil og 2 passagerer.

Hirtshals Langesund færge anmeldelser

 • "Roser til firmaet "

  Vi rejste til Langesund d. 23/11 og retur til Hirtshals d. 27/12 og havde en dejlig tur begge veje, et virkeligt dejlig skib.

  'Bent' rejste på Hirtshals Langesund ruten med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Skøn sejltur!"

  Tak for en dejlig sejlads med Fjord Line Færgen fra Hirtshals til Langesund - og hjem igen! Det var på alle måder en skøn oplevelse, som vi glæder os til at genopleve, - og som vi gerne anbefaler til andre. Tak!

  'Anne-marie' rejste på Hirtshals Langesund ruten med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin weekendtur til Norge (Hirtshals-Langesund)"

  Behagelig oplevelse - god service - rimelig pris

  'Henning' rejste på Hirtshals Langesund ruten med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre
 • "tur med Fjord Line"

  Vi var med Fjord Line fra Hirtshals til Langesund dejlig sejltur,vi nød morgenmads buffeten,med masser af mad til en billig pris. Ragnhild og Martin

  'Martin' rejste på Hirtshals Langesund ruten med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre

Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby, der ligger på øen Vendsyssel-Thy i Jylland. Byen er kendt for sit fiskeri og færgehavnen. Fiskeri spiller, ligesom turisme og udlejningen af sommerhuse, en vigtig rolle for byen og dens indbyggere.

Nordsøen Oceanarium er et af Europas største akvarier og ligger i Hirtshals. Akvariet har over 70 forskellige arter i sin samling.

Havnen er fuld af aktiviteter og atmosfæren er autentisk. Når man besøger Hirtshals, kan man nyde de naturlige omgivelser, der er perfekte når det kommer til mange udendørs aktiviteter.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur og Torshavn.

Langesund Guide

Den norske by Langesund er en gammel kystby, der kan spore sin historie tilbage til 1765. Byens økonomi har været knyttet til dens havn, hvor den traditionelt har fokuseret på tømmer, skibsbyggeri og is, og er placeret iblandt smukke omgivelser ved en fjord, der deler navnet Langesund.

Besøgende der spadserer gennem byen vil se nogle dejlige velbevaret, og nogle restaureret bygninger, som daterer tilbage til det 18. århundrede. Lidt udenfor byen kan man finde et område, der er rig i flora og interessante geologi. Byen er kendt for at have flere solskinsdage, end nogen anden kystby i Norge, og dens udendørs kan derfor nemt nydes af naturelskere.

Byen er nok livligst om sommeren, når der holdes en række koncerter og festivaler, inklusiv den internationale Shanty Festival, Wrightegaarden, og fisk og skaldyr festivalen.

Byens havn har færgeforbindelser til Hirtshals i Danmark. Havnen har 4 kortophold parkeringspladser udenfor terminalen. Indenfor er der automater, der forsyner med snacks og forfriskninger.