COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hirtshals - Langesund er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Danmark til Norge side

Hirtshals - Langesund færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price

Hirtshals Langesund færge anmeldelser

 • "Billigt afbræk på en lang kører tur"

  Vi havde en god morgentur fra Danmark til Norge. Rart at kunne slippe rattet i 4 timer når man er i bilen fra 5:15 til 17:15. Alle i familien på 5 nød at få strukket benene og få tanket lidt mad, inden en tur op gennem smukke Norge på 4 timer og 45 min.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge tur"

  Det var alt ok. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til fjord line

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Udsøgt færgeoverfart!"

  En helt igennem udsøgt fornøjelse at rejse med fjordline! Smilende personale og god service overalt! Masser af plads på både bil - og skibsdæk 👍

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Norge og retur"

  Præcis færge fine faciliteter

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Hirtshals til Langesund færge

Hirtshals Langesund færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Fjord Line. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Hirtshals Langesund færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby, der ligger på øen Vendsyssel-Thy i Jylland. Byen er kendt for sit fiskeri og færgehavnen. Fiskeri spiller, ligesom turisme og udlejningen af sommerhuse, en vigtig rolle for byen og dens indbyggere.

Nordsøen Oceanarium er et af Europas største akvarier og ligger i Hirtshals. Akvariet har over 70 forskellige arter i sin samling.

Havnen er fuld af aktiviteter og atmosfæren er autentisk. Når man besøger Hirtshals, kan man nyde de naturlige omgivelser, der er perfekte når det kommer til mange udendørs aktiviteter.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur og Torshavn.


Langesund Guide

Den norske by Langesund er en gammel kystby, der kan spore sin historie tilbage til 1765. Byens økonomi har været knyttet til dens havn, hvor den traditionelt har fokuseret på tømmer, skibsbyggeri og is, og er placeret iblandt smukke omgivelser ved en fjord, der deler navnet Langesund.

Besøgende der spadserer gennem byen vil se nogle dejlige velbevaret, og nogle restaureret bygninger, som daterer tilbage til det 18. århundrede. Lidt udenfor byen kan man finde et område, der er rig i flora og interessante geologi. Byen er kendt for at have flere solskinsdage, end nogen anden kystby i Norge, og dens udendørs kan derfor nemt nydes af naturelskere.

Byen er nok livligst om sommeren, når der holdes en række koncerter og festivaler, inklusiv den internationale Shanty Festival, Wrightegaarden, og fisk og skaldyr festivalen.

Byens havn har færgeforbindelser til Hirtshals i Danmark. Havnen har 4 kortophold parkeringspladser udenfor terminalen. Indenfor er der automater, der forsyner med snacks og forfriskninger.