COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

High Jet

High Jet er en af de førende passagertransport selskaber i Egypten, og er specialiseret i færgeforbindelser mellem de berømte strand feriebyer, Sharm el-Sheik og Hurghada.

Maritime transport spiller en vigtig rolle i den egyptiske økonomi, og da High Jet blev dannet, var selskabet i spidsen af industrien, takket være deres moderne færge og sin punktlige service af høj kvalitet.

High Jet skylder sin succes til deres fartøj, ’Le Pespes’, som er en stor katamaran. La Pespes er også i overensstemmelse med de internationale søfarts sikkerhedsstandarder og er fuldt certificeret af de egyptiske maritime myndigheder. Faciliteter om bord inkluderer behagelige sæder, air condition, cafe og tv-skærme.

Så det er nemt at se, hvorfor High Jet er det første valg for dem, der ønsker at rejse mellem Hurghada og Sharm el-Sheik, to af Egyptens mest populære feriesteder, der er kendt for deres smukke koralrev og luksushoteller.

Se High Jet sejlplaner, priser og book High Jet færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner High Jet med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.