Helgoline

Helgoline er et Tysk færgeselskab placeret på den lille øgruppe, Helgoland, indenfor bugten ved samme navn, i det sydøstlige hjørne af Nordsøen, som forbinder hovedøen med Hamborg og Cuxhaven.

Selskabet kan prale af en ny-indkøbt, ultra-moderne katamaran, og fra 2018 er Helgoline det førende selskab indenfor den tyske færgetransport til Tysklands fralands øer. Skibet strækker sig over 2 dæk og har plads til op til 692 passagerer med det 228 kvadratmeter soldæk, VIP balconer af generøs størrelse, og en 20% stigning i sæder fra det tidligere skib, Halunder Jet. Det er på det øverste dæk du vil finde de smukkeste udsigter over Elbe og de omkringliggende holme. Så husk at tilbringe lidt tid her under sejladsen.

Skibet er bygget med de mest aktuelle teknologier til rådighed og de nyeste damp systemer. Desuden er komfort og pålidelighed af største vigtighed når man rejser med Helgoline. Disse praktiske egenskaber tillader en problemfri sejlads over Nordsøen, selv når skibet når dets imponerende 35 knob. I forbindelse med oplevelsen ombord, tilbydes der USB porte i alle stole, steder for mad og drikkevarer, erfarent mandskab, der kan hjælpe med problemer og spørgsmål, samt fremragende adgang, over hele skibet, for folk med handicaps.

Læs mere Læs mindre